HOME SWEET HOME HOME TIPS

Η Courteney Cox λανσάρει σειρά με καθαριστικά και η Monica Geller θα ήταν περήφανη


Κλέλια Φατούρου

25 Ιανουαρίου 2022

Η Courteney Cox λανσάρει σειρά με καθαριστικά και η Monica Geller θα ήταν περήφανη
Courtesy of Homecourt
Η Courteney Cox μόλις έφτιαξε τη σειρά που θα θέλεις στο σπίτι σου

Η Courteney Cox μόλις έκανε μία επιχειρηματική κίνηση που μάλλον θυμίζει περισσότερο τη Monica Geller. Αφού μας έδειξε ένα σωρό συνταγές κατά τη διάρκεια της καραντίνας, αλλά και μετά, μέσα από το Instagram της, τώρα πηγαίνει τα πράγματα ένα βήμα παραπέρα και κυκλοφορεί τη συλλογή Homecourt.

Και αν νομίζεις ότι πουλάει μόνο κεριά, αρωματικά στικ ή διακοσμητικά σπιτιού, επίτρεψέ μου να σε διορθώσω. Η Courteney είχε ως αρχική επιθυμία τη δημιουργία κεριών, αλλά αντιλήφθηκε γρήγορα ότι υπάρχει ένα κενό στα προϊόντα με τα οποία καθαρίζουμε το σπίτι μας και δεν έμεινε μόνο σε αυτά.

«Αποφασίσαμε να φτιάξουμε μία σειρά ομορφιάα για το σπίτι. Έχω εμμονή με τη διακόσμηση και το σπίτι μου και ήθελα έναν χώρο που να μυρίζει σαν κάτι που θα φορούσα. Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, συνηθίσαμε τη μυρωδιά των αντισηπτικών οσμών αλλά αφού καταλάβαμε ότι θα παραμείνουμε σπίτι, θέλαμε ωραίες μυρωδιές», εξήγησε η Cox, ξεκινώντας τη σειρά Homecourt με δύο συνιδιοκτήτες και 3 προϊόντα, που θα λανσαριστούν αύριο, Τετάρτη 26/1.

Σαπούνι για τα χέρια, σαπούνι για τα πιάτα και καθαριστικό για τις επιφάνειες. Τον Φλεβάρη θα κυκλοφορήσει μία λοσιόν χεριών ενώ τον Μάρτιο θα μπορέσουμε να προμηθευτούμε κεριά και αρωματικό χώρου. Και αναμένεται επέκταση σε ό,τι αφορά το σπίτι και την ομορφιά. Θα υπάρχουν 4 διαφορετικά αρώματα, με κυρίαρχο το Cece, που είναι το προσωπικό της Cox. Νότες κάρδαμου από τη Γουατεμάλα, αποξηραμένα φύλλα τσαγιού, κανέλα από τη Σρι Λάνκα, πατσουλί από την Ινδονησία και άλλα συστατικά.

«Χρησιμοποιώ δύο έλαια και ένα άρωμα και τα ανακατεύω. Έχουμε μία απίστευτη αρωματοποιία, την Givaudan και Robertet, η οποία δημιούργησε ακριβώς αυτό που τους στείλαμε χωρίς να ξέρουν τις απόλυτες αναλογίες. Θέλουμε να δημιουργήσουμε νέα προϊόντα με αρώματα, και όχι μόνο κεριά και στικ». Εκτός από τη μυρωδιά που θυμίζει καλλυντικά περιποίησης, το σαπούνι πιάτων περιέχει γλυκερίνη για την ενυδάτωση των χεριών ενώ το σαπούνι χεριών έχει έλαιο argan και εκχύλισμα ιβίσκου για τον ίδιο λόγο.

Αν και έχουμε συνδέσει την Courteney Cox με τον ρόλο της Monica Geller και την εμμονή με την καθαριότητα, η ίδια παραδέχεται ότι βαριέται τις δουλειές του σπιτιού, αλλά θέλει να ομορφύνει τη συνολική εμπειρία. Φρόντισε επίσης να δημιουργήσει μία σειρά που να είναι sustainable και φιλική προς το περιβάλλον. Οι τιμές κυμαίνονται από 20 έως 50 δολάρια, άρα τη λες και οικονομική.