UPDATE #NOW

Η Janice πιστεύει ότι ο Chandler δεν έπρεπε να καταλήξει με τη Monica (και το τραγουδάει στο TikTok)


Κλέλια Φατούρου

27 Νοεμβρίου 2021

Η Janice πιστεύει ότι ο Chandler δεν έπρεπε να καταλήξει με τη Monica (και το τραγουδάει στο TikTok)

Η Janice (Maggie Wheeler) θεωρεί ότι ο Chandler αγάπησε εκείνη περισσότερο και του το λέει με ένα τραγούδι στο TikTok.

Η 60χρονη Maggie Wheeler είναι η αγαπημένη μας Janice, η καλύτερη guest της σειράς Φιλαράκια και το αντικείμενο του πόθου για όλους τους άνδρες της τηλεοπτικής παρέας. Το on/off ειδύλλιό της με τον Chandler μας έκανε να πιστέψουμε ότι ίσως και να κατέληγαν μαζί. Μέχρι που ο Chandler κατάλαβε ότι δεν την αντέχει και της είπε ότι πρέπει να μετακομίσει στην Υεμένη, προκειμένου να την αποφύγει.

Αν και λατρεύουμε τον συνδυασμό Chandler-Monica, η Janice ήταν αυτός ο πληθωρικός χαρακτήρας που δεν χορταίναμε να βλέπουμε. Το γέλιο της, η ατάκα Oh-My-God που πέρασε στην ιστορία και το έντονο ταπεραμέντο την κατέταξαν στην αγαπημένη guest της σειράς. Σήμερα, 17 χρόνια μετά το φινάλε των FRIENDS, θεωρεί ότι ο Chandler αγάπησε εκείνη και, παραφράζοντας τους στίχους του σάουντρακ I'll be there for you, του το τραγουδά, μαζί με την καλλιτέχνιδα Jax. 

«Κανείς δεν σου είπε για το ένα βασικό λάθος που έκαναν τα Φιλαράκια. Το καλύτερο ζευγάρι δεν τα κατάφερε μέχρι το τέλος. Ο Chandler και η Monica τα κατάφεραν, αλλά ο Chandler έπρεπε να είχε καταλήξει με άλλη».

Και εμφανίζεται η Wheeler να απευθύνει έκκληση στον Chandler. «Chandler, θα σε περιμένω, όταν πάρεις διαζύγιο από τη Monica. Θα σε περιμένω, πάντα με αγαπούσες περισσότερο». Και αυτός είναι ο λόγος που την αγαπάμε τόσο.

Η ίδια πάντως είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξη ότι δεν περίμενε πως θα είχε τόσο μεγάλη απήχηση στο κοινό και πως θα επιστρέφει (σχεδόν) σε κάθε κύκλο. «Ξεκίνησε για ένα επεισόδιο και κατέληξε να έχει διάρκεια 10 χρόνων», είπε η Maggie Wheeler και καταλαβαίνουμε απόλυτα το γιατί.