CELEBRITIES

Η Hailey Bieber δείχνει για πρώτη φορά την κύστη στην ωοθήκη της: «Έχει το μέγεθος μήλου»


Τόνια Τζάφερη

29 Νοεμβρίου 2022

Η Hailey Bieber δείχνει για πρώτη φορά την κύστη στην ωοθήκη της: «Έχει το μέγεθος μήλου»
Δεν είναι η πρώτη φορά που το γνωστό μοντέλο ανοίγεται δημοσίως για τα θέματα που αντιμετωπίζει με την υγεία της, προβάλλοντας μια διαφορετική πτυχή της ζωής της

Η Hailey Bieber αντιμετωπίζει ένα ακόμη θέμα με την υγεία της και όχι μόνο το μοιράζεται δημόσια, αλλά μάλιστα ανοίγει και μια συζήτηση γύρω από αυτό. Αυτήν την φορά δημοσίευσε ένα IG story, δείχνοντας την κοιλιά της και θέλοντας να μιλήσει για την κύστη στην ωοθήκη της που την ταλαιπωρεί.

Σήκωσε την μπλούζα της, έδειξε την πρησμένη κοιλιά της και αφού ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται για εγκυμοσύνη, έγραψε πως την ταλαιπωρεί η κύστη σε μέγεθος μήλου, η οποία βρίσκεται στην ωοθήκη της και μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που έρχεται αντιμέτωπη με κάτι τέτοιο:

«Έχω μια κύστη στην ωοθήκη μου, η οποία έχει το μέγεθος ενός μήλου. Δεν έχω ενδομητρίωση, ούτε και πολυκυστικές ωοθήκες, αλλά είχα ξανά στο παρελθόν κύστη στην ωοθήκη και δεν ήταν καθόλου ευχάριστο», έγραψε αρχικά το γνωστό μοντέλο.

«Με πονάει και πολλές φορές με κάνει να νιώθω ναυτία, φούσκωμα, κράμπες και να είμαι ευαίσθητη συναισθηματικά. Είμαι σίγουρη πως πολλές από εσάς γνωρίζετε πολύ καλά πως είναι και μπορείτε να καταλάβετε. Το έχουμε όμως», κατέληξε στο story της.

Jenny.Gr
@haileybieber

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά, που η Bieber μιλά για θέμα υγείας, καθώς πριν από μερικούς μήνες, σε ένα αποκαλυπτικό βίντεο μίλησε ανοιχτά για το "μίνι εγκεφαλικό" που έπαθε, αλλά και το χειρουργείο που χρειάστηκε να κάνει. Τον περασμένο Μάρτιο συγκεκριμένα, η Hailey χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο με συμπτώματα εγκεφαλικού, εξαιτίας ενός μικρού θρόμβου αίματος.

Για λίγα λεπτά υπέστη παροδική ισχαιμική προσβολή, αλλά ευτυχώς ο οργανισμός της κατάφερε να το ξεπεράσει, μέχρι να γίνουν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις και να δουν τι ακριβώς έχει συμβεί. Εν τέλη ένα χειρουργείο, έδωσε λύση στο πρόβλημα υγείας της, ωστόσο όπως η ίδια είχε εξομολογηθεί το επεισόδιο αυτό ήταν ιδιαίτερα τρομακτικό, τόσο για την ίδια όσο και για την οικογένεια της και μέσα από την δική της ιστορία θέλησε να ευαισθητοποιήσει όλο και περισσότερους να βάλουν σε προτεραιότητα την υγεία τους, αλλά και τις τακτικές προληπτικές εξετάσεις.

Έτσι και τώρα, μέσα από την δική της ιστορία με ένα ακόμη πρόβλημα υγείας, η Hailey Bieber προβάλει πως πάνω από όλα εκτός από celebrity είναι και άνθρωπος, αντιμετωπίζοντας προβλήματα, χωρίς να ζει μόνο την τέλεια ζωή που οι περισσότεροι φαντάζονται.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.