ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

H Hailey Bieber μας δείχνει το αγαπημένο της nude κραγιόν που ταιριάζει σε όλες


Ελένη Τσούτση

26 Νοεμβρίου 2022

H Hailey Bieber μας δείχνει το αγαπημένο της nude κραγιόν που ταιριάζει σε όλες
Είναι η Hailey Bieber το απόλυτο it beauty girl; Με μεγάλη βεβαιότητα απαντάμε «ναι»

Η Hailey Bieber συνεχίζει να είναι η guru της ομορφιάς και το διαπιστώνουμε καθημερινά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αλλά και τις φωτογραφίες των παπαράτσι που δεν χάνουν στιγμή της.

Πρόσφατα, γιόρτασε τα 26α γενέθλιά της στο Τόκιο μαζί με τις καλές της φίλες, Kendall Jenner και Justine Skye (και, φυσικά, τον σύζυγό της, Justin Bieber), το μοντέλο και CEO του beauty brand, Rhode μοιράστηκε με το κοινό της το μακιγιάζ που επέλεξε για αυτή τη τόσο ξεχωριστή ημέρα. Η ίδια έδειξε step by step το πώς προετοιμάζει την επιδερμίδα της αλλά το πώς δημιούργησε ένα υπέροχο glam makeup look.

Πιο συγκεκριμένα, η Bieber ξεκίνησε με την ενυδάτωση της επιδερμίδας της από τη σειρά περιποίησης της Rhode, την Peptide Glazing Fluid και την Barrier Restore Cream. Στη συνέχεια, αναμειγνύει το προϊόν Glazing Fluid με ένα υγρό foundation και το εφαρμόζει με τα δάχτυλά της, χαρίζοντας στο πρόσωπό της ένα λαμπερό φινίρισμα.

@haileybieber

Grwm for my birthday in Tokyo 🤍

♬ Rich Flex - Drake & 21 Savage

Αφού τελειοποίησε το foundation της με ένα πινέλο, ήρθε η ώρα για μακιγιάζ. Τόνισε το βλέμμα της με μια shimmery σκιά ενώ εφάρμοσε ένα κρεμ ρουζ στα ζυγωματικά της κάνοντας το συνολικό μακιγιάζ ακόμη πιο φρέσκο και δροσερό.

Jenny.Gr

Εμείς θα σας αποκαλύψουμε και το κραγιόν που δεν αποχωρίζεται. Πρόκειται για το ματ κραγιόν από την εταιρεία Pat McGrath Labs, το οποίο ομολογουμένως θέλαμε να μάθουμε εδώ και καιρό. Η Hailey λατρεύει τις nude αποχρώσεις ενώ προτιμά να δίνει έμφαση στα μάτια της. Ολοκληρώνει πάντα τα juicy χείλη της με lip gloss, κανοντάς τα ακόμη πιο σαγηνευτικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.