CELEBRITIES

H Norma Kamali μοιράζεται τις top συμβουλές που την οδήγησαν στην τόσο επιτυχημένη καριέρα της


Τόνια Τζάφερη

30 Νοεμβρίου 2022

H Norma Kamali μοιράζεται τις top συμβουλές που την οδήγησαν στην τόσο επιτυχημένη καριέρα της
@normakamali
Η κορυφαία σχεδιάστρια μόδας, μοιράζεται στα 77 της τις συμβουλές που καλό θα ήταν όλοι να έχουν κατά νου από νωρίς - Τις δημιουργίες της έχουν επιλέξει ονόματα όπως Heidi Klum, Christina Aguilera, Eva Longoria και πολλές ακόμη διάσημες

Ακόμη και να μην γνωρίζεις το όνομα της, σίγουρα κάπου θα έχεις δει δημιουργία της, φορεμένη από celebrities του Χόλιγουντ και οχι μόνο.

Η 77χρονη σχεδιάστρια μόδας Norma Kamila, έχει κάνει το styling σε κάποιες από τις πιο iconic στιγμές της ποπ κολτούρας, συμπεριλαμβανομένων και την εμφάνιση της Sarah Jessica Parker στο “And Just Like That...” με το cameo styling που ξετρέλανε το κοινό.

Και ενώ θα μπορούσαμε για αρκετή ώρα να κάνουμε μια υπενθύμιση στις επιτυχημένες συνεργασίες και δημιουργίες της, αρκεί να σου πούμε απλά πως όντως ξεκίνησε από το τίποτα, γνωρίζοντας μόνο πως ήθελε να ασχοληθεί με την μόδα και τελικώς τα κατάφερε. Όχι μόνο τα κατάφερε άλλωστε, αλλά άφησε και το δικό της στίγμα, στην συγκεκριμένη βιομηχανία.

Ξεκίνησε με συλλογή ρούχων και vintage κομματιών, ενώ στην συνέχεια όταν είχε συλλέξει αρκετά, άνοιξε το πρώτο της κατάστημα, όπου τα πουλούσε. Μέχρι να δημιουργήσει τα δικά της ρούχα, όπου αυτή η στιγμή δεν άργησε.

Πρόσφατα η φημισμένη σχεδιάστρια παραχώρησε συνέντευξη στο CNBC, όπου φυσικά ρωτήθηκε για τις καλύτερες συμβουλές καριέρας που θα μπορούσε να δώσει. Και μάλλον δεν ήταν αυτές που περιμένεις:

Πρώτα από όλα να φροντίζεις τον εαυτό σου, δήλωσε.

«Το να έχεις αυτοπεποίθηση, αυξάνει τις πιθανότητες του να πετύχεις αυτό που θες. Και δεν υπάρχει πιο κατάλληλος τρόπος να χτίσεις αυτοπεποίθηση, από το να έχεις έναν υγιεινό τρόπο ζωής, να έχεις σε προτεραιότητα τον ύπνο, την σωστή διατροφή και την γυμναστική. Είναι πολύ κρίσιμες πτυχές της καθημερινότητας σου αυτές.

Μπορείς να ξεκινήσεις με κάτι μικρό, όπως για παράδειγμα το να μαγειρεύεις υγιεινά γεύματα ή ακόμη και να πας σε κάποιο μάθημα γιόγκα. Θα δεις ότι αυτή η μικρή διαφορά στην ευεξία σου, θα φανεί και στην καριέρα σου. Όσο περισσότερες δραστηριότητες κάνεις που ωφελούν το μυαλό σου, το σώμα σου και το πνεύμα σου, τόσο πιο ισχυρός θα νιώθεις», δήλωσε χαρακτηριστικά η Κamali.

H αποτυχία είναι υποχρεωτική

«Δεν μπορείς να προχωράς στην ζωή, χωρίς να αποτυγχάνεις. Η αποτυχία είναι υποχρεωτική. Αλλά κάποιοι άνθρωποι υπεραναλύουν τις καταστάσεις και φοβούνται την αποτυχία, γεγονός το οποίο οδηγεί στο να μην κάνουν τίποτα και τελικά πάρα πολλοί άνθρωποι να στερούνται αυτό που πραγματικά τους ευχαριστεί στην ζωή και την καριέρα τους», συνέχισε.

«Το να αποδέχεσαι την αποτυχία είναι σπουδαίο πράγμα. Μπορεί να είναι πάντα επώδυνη, αλλά χρειάζεται να μάθεις πως να την ξεπερνάς. Δουλεύω εδώ και 50 χρόνια και έχω αποτύχει σε τόσα πολλά πράγματα, αλλά ποτέ δεν μετάνιωσα τις εμπειρίες αυτές γιατί μέσα από κάθε αποτυχία, έμαθα κάτι. Κάθε εμπειρία με έβγαλε από το comfort zone μου και με βοήθησε να εξελιχθώ.

Να θυμάστε πως δεν υπάρχει ούτε ένας άνθρωπος σε αυτόν τον πλανήτη που να μην έχει αποτύχει, ακόμη και αν νομίζουν ότι δεν έχουν αποτύχει ποτέ, δεν ζουν την ζωή τους στο τέρμα. Πρέπει να ρισκάρεις ορισμένες φορές αν δεν θες να ζήσεις μια συνηθισμένη ζωή».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.