CELEBRITIES

Good Morning America: Οι παρουσιαστές του διάσημου show είναι παράνομο ζευγάρι αλλά ο κόσμος τους θέλει επίσημα μαζί


JTeam

2 Δεκεμβρίου 2022

Good Morning America: Οι παρουσιαστές του διάσημου show είναι παράνομο ζευγάρι αλλά ο κόσμος τους θέλει επίσημα μαζί
Είχαν χωρίσει και οι δύο ταυτόχρονα τον περασμένο Αύγουστο

Η χημεία που είχαν στην οθόνη τα τελευταία δύο χρόνια δεν ήταν σίγουρα στημένη. Οι παρουσιαστές της πασίγνωστης πρωινής εκπομπής "Good Morning America", Amy Robach και T.J. Holmes μάλλον ξεκίνησαν το ειδύλλιό τους πριν από αρκετούς μήνες, ενώ ήταν παντρεμένοι.

Σύμφωνα με την Page Six, η σχέση τους ξεκίνησε τον περασμένο Μάρτιο, την περίοδο που προπονούνταν παρέα για τον Μαραθώνιο της Νέας Υόρκης. Τον Μάιο, υπήρχαν ήδη φωτογραφίες που του έδειχναν να χαλαρώνουν μαζί σε μπαρ και να κρατιούνται χέρι χέρι μέσα σε ένα Uber.

Οι φωτογραφίες που μόλις κυκλοφόρησαν από την Daily Mail αποκαλύπτουν ότι οι δύο είναι πράγματι ζευγάρι, αν και δεν είναι σίγουρα παράνομο, αφού χώρισαν και οι δύο από τους συζύγους τους τον περασμένο Αύγουστο, μετά από 12 χρόνια γάμου και οι δύο. Κάτι παιχνίδια που παίζει η ζωή. Η Robach ήταν παντρεμένη με τον ηθοποιό Andrew Shue (που αναγνωρίζεις από τη σειρά Melrose Place), ενώ ο Holmes με τη δικηγόρο Marilee Fiebig.

Οι σύζυγοι λογικά δεν θα χάρηκαν με αυτά τα νέα, αλλά το κοινό βρίσκει ότι ταιριάζουν πολύ, κι εμείς συμφωνούμε απόλυτα. Να πούμε επίσης ότι το νυν ζευγάρι ήταν φίλοι για πολλά χρόνια και έβγαιναν και double dates. Μέχρι που κατάλαβαν ότι η χημεία τους δεν ήταν μόνο φιλική. Προς το παρόν, τα social media τους έχουν απενεργοποιηθεί και κανένας από τους δύο δεν έχει κάνει κάποια δήλωση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.