CELEBRITIES

Yeezy come, Yeezy go: Αυτό το tattoo studio αφαιρεί δωρεάν τατουάζ με τον Kanye West


JTeam

2 Δεκεμβρίου 2022

Yeezy come, Yeezy go: Αυτό το tattoo studio αφαιρεί δωρεάν τατουάζ με τον Kanye West
Instagram/ ninadinh
"Yeezy come, Yeezy go" και ο τοξικός rapper θα εξαφανιστεί μια για πάντα από τη ζωή σου

Πριν λίγες ώρες, είπε ότι «του αρέσει ο Hitler» και δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο πια για να πέσει (κι άλλο) στα μάτια μας. Ο πάτος που έχει πιάσει ο Kanye West δεν έχει όρια και όλοι και όλα προσπαθούν να πάρουν αποστάσεις από το όνομά του.

Τα social μπλοκάρουν τον λογαριασμό του, οι εταιρείες διακόπτουν η μία μετά την άλλη τις συνεργασίες μαζί του, τι γίνεται όμως με όσους αποφάσισαν να εμπνευστούν κάποτε το τατουάζ τους από εκείνον; Και για αυτό φαίνεται πως υπάρχει λύση αφού ένα στούντιο αφαίρεσης τατουάζ στο Λονδίνο προσφέρει δωρεάν τις υπηρεσίες του σε όλα αυτά τα απελπισμένα άτομα.

"Yeezy come, Yeezy go": Αυτό είναι το σλόγκαν του στούντιο που κάνει λογοπαίγνιο με το όνομα της σειράς sneakers και ρούχων για την οποία συνεργαζόταν μέχρι πριν λίγο καιρό, ο Kanye με την Adidas

Το Naama Studios ανακοίνωσε μέσω Instagram: «Θα αφαιρέσουμε δωρεάν τα Kanye τατουάζ σας».

Η κίνηση του στούντιο που ανακουφίζει σίγουρα πολλά άτομα, έγινε πιο γνωστή μετά τις τελευταίες προκλητικές του δηλώσεις για τον Hitler αλλά και μετά την ανάρτησή ενός σχεδίου στο Twitter με σβάστικα και το άστρο του Δαβίδ που προκάλεσε τον αποκλεισμό του.

«Όταν έχεις ένα τατουάζ εμπνευσμένο από κάποιον που θαυμάζεις και αρχίσει να είναι στην επικαιρότητα για όλους τους λάθος λόγους, δεν είναι κάτι που θες να έχεις πάνω σου», σχολίασαν οι άνθρωποι του στούντιο στην Washington Post

Έτσι όλο και περισσότεροι πηγαίνουν για αφαιρέσεις τατουάζ με στίχους, ατάκες, το πρόσωπο του West, μπαίνοντας σε μια διαδικασία που μπορεί να κοστίσει μέχρι και 2.400 δολάρια και διαρκεί αρκετούς μήνες αλλά αξίζει σίγουρα τον κόπο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.