UPDATE

Ashton Kutcher: Πρώτη συνέντευξη με τον δίδυμο αδερφό του για τα σοβαρά προβλήματα υγείας τους


JTeam

2 Δεκεμβρίου 2022

Ashton Kutcher: Πρώτη συνέντευξη με τον δίδυμο αδερφό του για τα σοβαρά προβλήματα υγείας τους
Ο αδερφός του Ashton έδωσε για πρώτη φορά συνέντευξη μαζί του και μίλησαν για την εγκεφαλική παράλυση και την επέμβαση μεταμόσχευσης καρδιάς στην οποία έχει υποβληθεί ο Michael Kutcher

Μια πολύ ενδιαφέρουσα εκπομπή ετοιμάζεται στην οποία συμμετέχουν Oprah, Amy Schumer, Jane Fonda και πολλοί ακόμη, οι οποίοι μίλησαν ανοιχτά για σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουν. Μια πολύ συγκινητική και ιδιαίτερη στιγμή στην εκπομπή αυτή, είναι και εκείνη στην οποία εμφανίζεται ο Ashton Kutcher μαζί με τον δίδυμο αδερφό του, Michael, για πρώτη φορά.

Ο 44χρονος ηθοποιός και ο αδελφός του, ο οποίος γεννήθηκε με εγκεφαλική παράλυση και έχει υποβληθεί σε μεταμόσχευση καρδιάς, μίλησαν στο «The Checkup With Dr. David Agus», για το Paramount+. Στο τρέιλερ, ο Κutcher φαίνεται να σκουπίζει τα δάκρυά του, ενώ κάποια στιγμή με τον αδελφό του, συγκινημένοι, πιάνουν ο ένας το χέρι του άλλου.

Jenny.Gr

Στην εκπομπή, ο Kutcher μίλησε και για τη δική του μάχη με μια σπάνια ασθένεια. «Δεν μπορούσα να περπατήσω και ξαφνικά δεν μπορούσα να δω», ανέφερε. «Όταν έρχεσαι τετ α τετ με τον θάνατο, αυτόματα σκέφτεσαι τι κάνεις με το σήμερα», συμπλήρωσε.

Ο ηθοποιός ήταν ένας από τους αρκετούς διάσημους που μίλησαν στον Dr. David Agus για ζητήματα υγείας και πώς αυτά έχουν επηρεάσει τη ζωή τους. Στα έξι επεισόδια της εκπομπής, που κάνει πρεμιέρα στις 6 Δεκεμβρίου, εμφανίζονται μεταξύ άλλων η Oprah, Amy Schumer και η Jane Fonda, η οποία πρόσφατα αποκάλυψε πως πάσχει από καρκίνο.