CELEBRITIES

«Ο Burt Reynolds φιλούσε απαίσια»: Η Sally Field θυμάται τον πρώην σύντροφο και συμπρωταγωνιστή της


JTeam

4 Δεκεμβρίου 2022

«Ο Burt Reynolds φιλούσε απαίσια»: Η Sally Field θυμάται τον πρώην σύντροφο και συμπρωταγωνιστή της
Μπορεί να ήταν τότε sex symbol, αλλά στα φιλιά ήταν χάλια

Η Sally Field είχε κάποτε μία θυελλώδη σχέση με τον ίσως πιο σέξι ηθοποιό της εποχής. Τον Burt Reynolds. Επίσης, είχαν συμπρωταγωνιστήσει το 1977 στην ταινία "Smokey and the Bandit". Ερωτήθη λοιπόν η Field για το ποιο ήταν το χειρότερο φιλί που έχει λάβει.

«Πρέπει να πούμε ονόματα τώρα; Θα σοκαριστείτε, αλλά ήταν ο Burt Reynolds. Τα φιλιά ήταν κάτι στο οποίο δεν ήταν καθόλου καλός. Θα μπορούσα να μπω σε λεπτομέρειες, αλλά δεν νομίζω ότι θέλετε να τις ακούσετε». Τελικά μπήκε και μάς είπε ότι υπήρχαν παρά πολλά σάλια.

Και είναι κάπως κρίμα γιατί ο ηθοποιός είχε αποκαλέσει τη Field «έρωτα της ζωής του», σε συνέντευξη που έδωσε το 2015. Παρόλα αυτά, όλα τελείωσαν όταν η σχέση άρχισε να γίνεται πιο σοβαρή. Η Sally Field, στην αυτοβιογραφία της, που κυκλοφόρησε το 2018, μίλησε για αυτό το κομμάτι της ζωής της.

«Ήξερα ότι είναι καλό να μην λέω στους συντρόφους μου με ποιους είχα σχέση πριν, γιατί ήταν πιθανό να πέσουμε πάνω τους κάποια στιγμή. Αλλά εκείνοι απαιτούσαν πάντα να μάθουν».

Να πούμε βέβαια ότι ο Reynolds, εκτός από bad kisser, είχε κατηγορηθεί για κακή συμπεριφορά στα γυρίσματα και ότι μιλούσε απαράδεκτα για την ταινία αυτή, μέχρι που έλαβε υποψηφιότητα για Όσκαρ. Ήταν πολύ δύσκολος και είχε μονίμως διενέξεις με τους σκηνοθέτες. Και μόλις μάθαμε ότι φιλούσε και χάλια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.