CELEBRITIES

"Harry & Meghan": Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer- Η πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ έρχεται στις 8 Δεκεμβρίου


JTeam

5 Δεκεμβρίου 2022

"Harry & Meghan": Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer- Η πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ έρχεται στις 8 Δεκεμβρίου
Την Πέμπτη, έρχονται τα τρία πρώτα επεισόδια

Πριν λίγες μέρες, το Netflix παρουσίασε το πρώτο teaser του "Harry & Meghan", του ντοκιμαντέρ για τον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle. Σήμερα ωστόσο δημοσίευσε την ημερομηνία κυκλοφορίας αλλά και το πρώτο επίσημο τρέιλερ για τη σειρά του πολυαναμενόμενου ντοκιμαντέρ.

Το πρώτο μέρος των τριών επεισοδίων θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Δεκεμβρίου ενώ στις 15 Δεκεμβρίου θα ανέβουν τα υπόλοιπα από τα έξι επεισόδια. Το ντοκιμαντέρ περιγράφει την ερωτική ιστορία του ζευγαριού ενώ δίνονται παράλληλα πολλές λεπτομέρειες και πληροφορίες για τα ταραχώδη χρόνια τους πριν το Megxit, ως ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Στο δεύτερο επίσημο trailer, που κυκλοφόρησε πριν λίγες ώρες, ακούγεται η Meghan να λέει κάποια στιγμή: «Συνειδητοποίησα, πως δεν θα σε προστατέψουν ποτέ» ενώ ο Harry παραδέχεται πως «είναι πολύ δύσκολο να κοιτάς πίσω».

Μέσα σε 1 λεπτό και 16 δευτερόλεπτα, ξεδιπλώνεται όλη η αλήθεια που δείχνει ότι ο βρετανικός Τύπος τούς υποστήριζε μέχρι τον γάμο. «Και μετά...» λέει η Meghan χτυπώντας τα δάχτυλά της ώστε να δείξει ότι η κατάσταση άλλαξε. Και ο Harry προσθέτει μετά τη σύζυγό του πως πράγματι «όλα άλλαξαν». Όπως συνεχίζει: «Υπάρχει μια ιεραρχία στην οικογένεια» ενώ κάνει λόγο παράλληλα για «βρώμικο παιχνίδι». Στο τέλος μάλιστα του trailer, ο πρίγκιπας Harry λέει: «Κανείς δεν ξέρει την πλήρη αλήθεια. Εμείς γνωρίζουμε όλη την αλήθεια».

Σε κάποιο από τα πλάνα, η Meghan Markle σκουπίζει τα δάκρυά της ενώ υπάρχουν και πλάνα της πριγκίπισσας Diana με τον Harry να μιλά για «τον πόνο και πόσο υποφέρουν οι γυναίκες» που παντρεύονται ανθρώπους που ανήκουν στο Παλάτι.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο πρώτο trailer, που κυκλοφόρησε την 1η Δεκεμβρίου, ο Harry λέει μεταξύ άλλων πως «κανείς δεν ξέρει τι συμβαίνει πίσω από κλειστές πόρτες» και αυτό είναι που περιμένουμε να ανακαλύψουμε από το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.