CELEBRITIES

Το ΤikTok πιστεύει πως η Selena Gomez ήταν skinny για να αρέσει στον Bieber κι εκείνη δίνει την απάντησή της


JTeam

13 Δεκεμβρίου 2022

Το ΤikTok πιστεύει πως η Selena Gomez ήταν skinny για να αρέσει στον Bieber κι εκείνη δίνει την απάντησή της
Splash News
H Gomez πήρε θέση με τον δικό της τρόπο, σε ένα viral tik tok video, το οποίο αναφέρεται στην σχέση της με τον Justin και τα κιλά της

Ένα και μόνο emoji μπορεί να πει πολλά. Και αυτό φαίνεται να το γνωρίζει καλά η Gomez.

Justin Bieber και Selena φαίνεται πως θα είναι ένα από τα ζευγάρια, που θα απασχολούν για πάντα τα media. Η σχέση τους κράτησε από το 2010 μέχρι και το 2018, με πολλούς χωρισμούς και επανασυνδέσεις, όπως επίσης με πολλή φήμη και παροξυσμούς από τους fans. Μέχρι και σήμερα άλλωστε, το πρώην ζευγάρι εξακολουθεί να απασχολεί τα διεθνή μέσα και το ενδιαφέρον του κοινού. Τι αν ο Justin έχει πλέον παντρευτεί την Hailey και οι δύο γυναίκες έχουν εκφράσει τον θαυμασμό η μία προς την άλλη, φαίνεται πως πληροφορίες για τους Jelena θα εξακολουθούν να έρχονται στην επιφάνεια.

Jenny.Gr
Splash News

Αυτή τη φορά, ένα viral tik tok βίντεο, που αφορά το βάρος της Selena όσο ήταν σε σχέση με τον Bieber βρίσκεται στην επικαιρότητα, υποστηρίζοντας πως η Selena ήταν skinny και πολύ αδύνατη, γιατί στον γνωστό τραγουδιστή άρεσαν μοντέλα. Και παρότι κατά καιρούς τόσα γράφονται, η Selena σχολίασε το συγκεκριμένο βίντεο και η απάντησή της μας πληγώνει ιδιαίτερα.

Με ένα θλιμμένο emoji, η ίδια θέλησε είτε να επιβεβαιώσει τα όσα γράφονται, είτε να δείξει το πόσο την επηρεάζουν τα σχόλια για το σώμα και τα κιλά της, ακόμη και το πως δημοσιεύματα από εκείνη την εποχή που ήταν σε σχέση με τον Justin, της θυμίζουν μια εποχή που η ίδια θέλει να αφήσει πίσω της.

@donttellmymomma.fr He rathers models..My poor baby. #selenagomez ♬ daddy issues - EX7STENCE™

Το video, που δημοσιεύτηκε στις 29 Νοεμβρίου 2022, έχει συγκεντρώσει 3,7 εκατομμύρια views, ενώ στο σχόλιο της Selena Gomez έχουν πατήσει like τουλάχιστον 40 χιλιάδες χρήστες της πλατφόρμας. Η Gomez με αυτό το σχόλιο, το οποίο άφησε το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022, θέλησε να επιβεβαιώσει το πολύ θλιβερό περιεχόμενό του (λογικά).

Jenny.Gr

Ωστόσο δεν αποκλείεται η Selena με το emoji αυτό να εκφράζει το πόσο δύσκολα είχε περάσει εκείνη την περίοδο, καθώς εκτός από την σχέση της με τον Justin η οποία όπως φαίνεται δεν ήταν καθόλου εύκολη, είχε διαγνωστεί με Λύκο το 2015 για την οποία χρειάστηκε να πάρει θεραπεία και να κάνει μεταμόσχευση νεφρού το 2017.

Jenny.Gr
Splash News

Δεν είναι η πρώτη φορά που η γνωστή τραγουδίστρια και ηθοποιός παίρνει θέση σε σχόλια για το σώμα της. Και στο παρελθόν έχει πολλές φορές απαντήσει αποστομωτικά, σε bodyshaming σχόλια, ωστόσο το συγκεκριμένο emoji δεν δείχνει κάτι τέτοιο.

Όσο για τον χωρισμό της από τον Justin, η Gomez είχε δηλώσει:

«Είναι επικίνδυνο να παραμείνεις στην ψυχολογία του θύματος. Δεν θέλω να δείξω ασέβεια, αλλά όντως νιώθω ότι ήμουν θύμα μιας συγκεκριμένης μορφής κακοποίησης», εξηγώντας ταυτόχρονα ότι η κακοποίηση αυτή ήταν ψυχολογική.

«Νιώθω ότι έπρεπε να περάσω τον χειρότερο χωρισμό. Νομίζω ότι έπρεπε να συμβεί και τελικά ήταν το καλύτερο πράγμα που μου συνέβη ποτέ», είπε επίσης στο πρόσφατο ντοκιμαντέρ της, αναφερόμενη στο χωρισμό της με τον Bieber.

Jenny.Gr
Splash News

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.