CELEBRITIES

Ο Bruce Willis σε μια blended family γιορτινή εικόνα - Έφερε κοντά τη Demi Moore με τη νυν σύζυγό του


JTeam

14 Δεκεμβρίου 2022

Ο Bruce Willis σε μια blended family γιορτινή εικόνα - Έφερε κοντά τη Demi Moore με τη νυν σύζυγό του
@demimoore
O Bruce Willis απολαμβάνει γιορτινές και οικογενειακές στιγμές, φέρνοντας μαζί και τις δύο οικογένειες του. Τον περασμένο Μάρτιο ο χολιγουντιανός star ανακοίνωσε πως διαγνώστηκε με αφασία και αποσύρεται από την υποκριτική για να αφοσιωθεί στην υγεία και τα παιδιά του

Demi Moore και Bruce Willis γνωρίστηκαν κάπου στο 1986 και δημιούργησαν μια υπέροχη οικογένεια, με τρία παιδιά. Την 34χρονη Rumer Willis, την Scout Willis 31 ετών, και την 28χρονη Tallulah Willis. Ωστόσο, οι δρόμοι τους κάπου στην πορεία χώρισαν, με τους δυο να έχουν μιλήσει αρκετές φορές για τις δυσκολίες στη σχέση τους, οι οποίες τελικά οδήγησαν στον χωρισμό τους.

Jenny.Gr
@demimoore

Μπορεί λοιπόν να μην κατάφεραν να λύσουν τα προβλήματα στο γάμο τους, κατάφεραν όμως να διατηρήσουν εξαιρετικές σχέσεις μετά το διαζύγιο, φροντίζοντας να περνάνε τρυφερές οικογενειακές στιγμές. Ο Bruce πλέον έχει αποκτήσει και δεύτερη οικογένεια, με την Emma Heming και τις δύο επίσης κόρες τους, την 10χρονη Mabel Ray και την 8χρονη Evelyn Penn.

Jenny.Gr
Bruce Willis & Emma Heming / Splash News

Τον περασμένο Μάρτιο όμως ο χολιγουντιανός ηθοποιός ανακοίνωσε την διάγνωσή του με αφασία και έκτοτε η ζωή του άλλαξε ριζικά. Άφησε την υποκριτική καριέρα στην άκρη και πλέον έχει αφοσιωθεί στις οικογένειες του, πριν τα συμπτώματα της νόσου δυσκολέψουν την καθημερινότητα του.

Jenny.Gr
@demimoore

Για τις φετινές γιορτές λοιπόν, ο Bruce Willis έφερε κοντά και τις δύο του οικογένειες, ενώ φωτογραφήθηκε με όλες του τις κόρες και τις δύο συζύγους του, πρώην και νυν. Η επανασύνδεση Demi Moore και Bruce Willis μας ξύπνησαν αναμνήσεις από την σχέση τους, αλλά και την υποστήριξη που έχει δείξει ο ένας στον άλλο, παρά τον χωρισμό τους. Η Moore έχει ευχαριστήσει πολλές φορές δημόσια τον Willis, για τις 3 υπέροχες κόρες που απέκτησαν μαζί και εκείνος από την μεριά του έχει δηλώσει πως θα ήθελε να είναι πάντα εκεί για την Demi.

Το πρώην ζευγάρι έχει δηλώσει πως υποστηρίζει ο ένας τον άλλο στο να προχωρήσουν τη ζωή τους και να αποκτήσουν νέες σχέσεις, κάτι το οποίο φαίνεται και μέσα από τις πρόσφατες και γιορτινές, κοινές τους φωτογραφίες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.