CELEBRITIES

Netflix: Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη μαζί σε ντοκιμαντέρ για το τένις


JTeam

15 Δεκεμβρίου 2022

Netflix: Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη μαζί σε ντοκιμαντέρ για το τένις
@stefanostsitsipas98
Το Netflix δημοσίευσε το πρώτο trailer της νέας του παραγωγής, Break Point, η οποία παρουσιάζει την πορεία ορισμένων εκ των πιο ταλαντούχων τενιστών του κόσμου, μεταξύ των οποίων η Μαρία Σάκκαρη και ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Μια πολύ ενδιαφέρουσα σειρά ετοιμάζει το Netflix με τίτλο "Break Point", η οποία είναι αφιερωμένη στο τένις, αλλά και στους αθλητές που έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν στο άθλημα αυτό. Μεταξύ των αθλητών αυτών, επιλέχθηκαν και οι δυο Έλληνες τενίστες, Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη.

Το Netflix δημοσίευσε το πρώτο trailer της νέας του παραγωγής, ενώ το πρώτο επεισόδιο του Break Point θα κυκλοφορήσει στις 13 Ιανουαρίου του 2023, τρεις ημέρες πριν από την έναρξη της σεζόν του Grand Slam στο Australian Open.

Τα πρώτα πέντε επεισόδια - με επίκεντρο το Melbourne Park, το Indian Wells, τη Μαδρίτη και το Roland Garros - θα είναι διαθέσιμα τον επόμενο μήνα. Τα υπόλοιπα πέντε επεισόδια της σεζόν - τα οποία εξετάζουν το Wimbledon, το Eastbourne, το Queens Club, το U.S. Open, τους τελικούς της WTA και τους τελικούς της ATP - θα προβληθούν τον Ιούνιο.

Εκτός από τους Έλληνες αθλητές, συμμετέχουν επίσης οι Felix Auger-Aliassime, Paula Badosa, Matteo Berrettini, Taylor Fritz, Ons Jabeur, Nick Kyrgios, Casper Ruud, Aryna Sabalenka, Ajla Tomljanovic και πολλά ακόμη γνωστά πρόσωπα από τον κόσμο του τένις. Στη σειρά όμως, λείπουν ονόματα όπως ο Federer και η Serena Williams, οι οποίοι έριξαν τίτλους τέλους στη μακρά και πολύ επιτυχημένη καριέρα τους, αλλά και οι Novak Djokovic και Nadal, οι οποίοι βρίσκονται στα τελευταία χρόνια της αθλητικής τους καριέρας.

Jenny.Gr
Splash News

«Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς άλλο άθλημα που να κυριαρχείται τόσο πολύ από μια χούφτα ατόμων για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Αλλά βρίσκονται στο τέλος του κύκλου - εκτός, προφανώς, από τον Νοvak και τον Rafa, σε κάποιο βαθμό. Η αλλαγή της φρουράς συμβαίνει» δήλωσε ο εκτελεστικός παραγωγός της σειράς, James Gay Rees, σε συνέντευξη στο Associated Press.

«Και ως εκ τούτου, ο συγχρονισμός ήταν επίσης πολύ καλός. Επειδή αγαπώ το τένις, αλλά σκέφτομαι: "Ποιος είναι ο Τσιτσιπάς;". Καταλαβαίνετε τι εννοώ; Με κάθε ειλικρίνεια» συνέχισε ο παραγωγός της σειράς. «Αλλά στην πραγματικότητα, συνειδητοποιείς, "Θεέ μου, είναι το Νο 5 στον κόσμο. Είναι ένας πραγματικά, σοβαρά, καλός τενίστας και είναι ένας πραγματικά ενδιαφέρων τύπος. Και θα ήθελα να μάθω περισσότερα γι' αυτόν". Γιατί το μόνο που άκουγα τα τελευταία 15-20 χρόνια ήταν: "Roger, Roger, Roger. Serena, Serena, Serena". Για κάποιο λόγο, σωστά; Προφανώς, δεν το αμφισβητούμε αυτό, επειδή είναι θρύλοι και είδωλα. Αλλά νομίζω ότι ήταν πραγματικά συναρπαστικό να ρίξουμε φως σε μια νέα γενιά».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.