CELEBRITIES

Ο Trump είπε ότι «η Αμερική χρειάζεται έναν υπερήρωα» και ντύθηκε superman


JTeam

16 Δεκεμβρίου 2022

Ο Trump είπε ότι «η Αμερική χρειάζεται έναν υπερήρωα» και ντύθηκε superman
Υπόσχεται αποκαλύψεις, (λίγο ακόμη πιο εφιαλτικές από την ύπαρξή του)

Ο Donald Trump, μετά την τρομακτική αποκάλυψή του ότι θα κατέβει ξανά για πρόεδρος των ΗΠΑ το 2024, είπε να δημοσιεύσει ένα video, στο οποίο υποσχέθηκε ότι θα κάνει μια σημαντική ανακοίνωση. Και θα σκεφτείτε πόσο πιο τρομακτικό να γίνει, αλλά πιστέψτε μας, μπορεί!

Μέσα σε 15 δευτερόλεπτα, ο επικίνδυνος ηγέτης, στο κοινωνικό δίκτυο Truth Social, έκανε την εξής δήλωση: «Η Αμερική χρειάζεται έναν υπερήρωα!». Έτσι είπε και αποφάσισε να γίνει ο superman με μουσική από ταινία της Marvel. Έτσι απλά, με μια κινούμενη εικόνα που δείχνει τον ίδιο να φοράει τη στολή που του δίνει υπερδυνάμεις για να καταστρέψει για μία ακόμη φορά τη χώρα (αν του ζητηθεί), ο Trump εμφανίζεται με το γράμμα T στο στήθος του ενώ φως βγαίνει από τα μάτια του.

Η κίνηση αυτή έρχεται μετά την αποτυχία του να κερδίσει έδαφος με την ανακοίνωση της προεκλογικής του εκστρατείας για το 2024 τον περασμένο μήνα, με μια πρόσφατη δημοσκόπηση να τον δείχνει 23 μονάδες πίσω από τον Ρεπουμπλικανό κυβερνήτη της Florida, Ronald Dion DeSantis .

Nα θυμίσουμε ότι στα μέσα Νοεμβρίου, ο Donald Trump ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων, διεκδικώντας την προεδρία στις εκλογές του 2024, κι επιβεβαιώνοντας το χειρότερο σενάριο.

Η δημόσια ανακοίνωσή του από την αίθουσα χορού του ιδιωτικού κλαμπ του Mar-a-Lago στο Palm Beach της Florida, σημαίνει μια νέα περίοδο αναταραχών στις ΗΠΑ κι ένα έντονο κομματικό χάσμα. Μιλώντας σε μια σκηνή γεμάτη αμερικανικές σημαίες και πανό «Κάνε την Αμερική σπουδαία ξανά», μόλις μία εβδομάδα μετά τις ενδιάμεσες εκλογές, ο Trump επέμεινε ότι το να νικήσει τον Biden το 2024 θα είναι πολύ πιο εύκολο επειδή «όλοι βλέπουν πόσο κακή δουλειά έχει γίνει».

Η τρίτη υποψηφιότητα του να σημειώσουμε ότι ανακοινώθηκε τη στιγμή που ο ίδιος αντιμετωπίζει διάφορα νομικά προβλήματα, συμπεριλαμβανομένων των ερευνών από το τμήμα δικαιοσύνης για την απομάκρυνση εκατοντάδων απόρρητων εγγράφων από τον Λευκό Οίκο στο κτήμα του στη Florida και φυσικά για τον ρόλο του στην εισβολή της 6ης Ιανουαρίου. Κι όχι μόνο!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.