CELEBRITIES

JLo - Ben Affleck: To χριστουγεννιάτικο πάρτι του ζευγαριού με gingerbreads και εκλεκτούς καλεσμένους


Τόνια Τζάφερη

20 Δεκεμβρίου 2022

JLo - Ben Affleck: To χριστουγεννιάτικο πάρτι του ζευγαριού με gingerbreads και εκλεκτούς καλεσμένους
Splash News
Μια ακόμη αφορμή που δεν άφησαν να πάει χαμένη η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck, προκειμένου να γιορτάσουν τον έρωτα τους και τις γιορτές

Ben Affleck και Jennifer Lopez δεν χάνουν την ευκαιρία να γιορτάσουν τον έρωτα τους, τα Χριστούγεννα και γενικότερα τη ζωή. Φέτος είναι η πρώτη φορά που θα περάσουν μαζί, ως παντρεμένο ζευγάρι την γιορτινή περίοδο και αποφάσισαν να διοργανώσουν ένα πάρτι, καλώντας συνεργάτες και φίλους για να διασκεδάσουν και να μας δείξουν και πάλι το πόσο ερωτευμένοι είναι.

Εγώ προσωπικά δεν τους χορταίνω και όπως φαίνεται ούτε το κοινό, ενώ το διάσημο ζευγάρι έχει μπει για τα καλά στο πνεύμα των γιορτών. Διοργάνωσαν ένα Christmas πάρτι, το οποίο είχε πολύ καραόκε, παγιέτα, σαμπάνια, gingerbreads και εκλεκτούς καλεσμένους. Μεταξύ των διάσημων καλεσμένων που βρέθηκαν στο πάρτι, ήταν και η Kim Kardashian, Doja Cat, Billie Eilish, Eric André. Jane Fonda, όπως επίσης και πολλοί συνεργάτες του ζευγαριού.

Jenny.Gr
@cameronleeproductions


Μπορεί η Lopez να μη δημοσίευσε κάτι από την ιδιαίτερη αυτή βραδιά, ωστόσο οι καλεσμένοι δεν έχασαν την ευκαιρία και μοιράστηκαν στιγμιότυπα από το γνωστό πάρτι, όπου είδαμε την JLo και τον Ben Affleck να τραγουδούν καραόκε και να ποζάρουν χαμογελαστοί και γιορτινοί με τους καλεσμένους.


Εκτός από Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση, υπήρχε πιάνο το οποίο συνόδευε χριστουγεννιάτικα τραγούδια και performances. Lopez και Affleck τραγούδησαν μαζί το "By Christmas Eve", ενώ στη συνέχεια απόλαυσαν το εορταστικό γεύμα τους. Πίτσα, ζεστό κακάο και gingerbreads με τα ονόματα από τα παιδιά του ζευγαριού, ήταν επίσης ένα από τα highlights της βραδιάς.

Ας έχουμε τουλάχιστον τον Affleck με την Lopez να μας δίνουν κάτι από ρομαντισμό, πολυτέλεια και πολύ έρωτα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.