CELEBRITIES

Η Adele τραγουδά από τη σκηνή στον Rich Paul για τα γενέθλιά του κι εμείς λιώνουμε


Τόνια Τζάφερη

21 Δεκεμβρίου 2022

Η Adele τραγουδά από τη σκηνή στον Rich Paul για τα γενέθλιά του κι εμείς λιώνουμε
@adele
«Σ' αγαπώ περισσότερο και από την ίδια τη ζωή» εξομολογήθηκε η Αdele στον αγαπημένο της για τα 41α πρώτα γενέθλια του - Εκείνος δεν φεύγει στιγμή από το πλευρό της και δίνει το παρόν στις εμφανίσεις της

Εμείς λιώνουμε για την Adele και εκείνη για τον Rich Paul. Η γνωστή τραγουδίστρια έχει ξεκινήσει τις πολυαναμενόμενες εμφανίσεις στο Λας Βέγκας και φαίνεται να το απολαμβάνει όσο ποτέ άλλοτε. Αφού εξομολογήθηκε την αγάπη της για την ψυχοθεραπεία και το πόσο την έχει βοηθήσει να ξεπεράσει το επίπονο διαζύγιο της και το άγχος της για τις δημόσιες εμφανίσεις, ήρθε η στιγμή που τραγούδησε χρόνια πολλά στον αγαπημένο της Rich Paul.


Adele και Rich Paul γνωρίστηκαν στις αρχές του 2021, ενώ έκαναν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση σε ΝΒΑ αγώνα μπάσκετ. Τότε ήταν ήδη μερικούς μήνες μαζί, ενώ σε συνέντευξη της, η Adele είχε εξομολογηθεί τον έρωτα της προς τον μάνατζερ αθλητών.

«Δεν έχω ερωτευτεί ποτέ ξανά στη ζωή μου έτσι. Είμαι παθιασμένη μαζί του», είχε αναφέρει για τον Paul. Ενώ ακόμη εξέφρασε και την επιθυμία της να μεγαλώσει την οικογένεια της, δηλώνοντας ωστόσο αφοσιωμένη στην καριέρα της και τις εμφανίσεις της για την ώρα.

Jenny.Gr
@adele


Το βίντεο από τη συναυλία της Adele όπου τραγουδά για τα 41α γενέθλια του συντρόφου της έχει γίνει ήδη viral, με την ίδια να δηλώνει μπροστά στο κοινό της, πως τον αγαπά περισσότερο και από την ίδια τη ζωή. Ακόμη, η τραγουδίστρια δεν παρέλειψε να δείξει την αγάπη της και στο κοινό που βρέθηκε από κοντά και έκλεισε ξανά να βρεθεί στις εμφανίσεις της, καθώς οι τελευταίες της είχαν ακυρωθεί λόγω covid και προβλημάτων στην ομάδα της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.