CELEBRITIES

Η Meghan Fox αναζητά φίλη στο Instagram - Μπορείς να της στείλεις ένα απλό DM


JTeam

31 Δεκεμβρίου 2022

Η Meghan Fox αναζητά φίλη στο Instagram - Μπορείς να της στείλεις ένα απλό DM
Συμπαθείτε την Meghan Fox και θέλετε να την γνωρίσετε καλύτερα; Τώρα όχι μόνο μπορείτε να την γνωρίσετε αλλά μπορείτε να γίνετε και καλές φίλες

Η αγαπημένη ηθοποιός ανακοίνωσε ότι «αναζητά φίλη» και κάλεσε τους followers της να της στείλουν μήνυμα στο Instagram. Ναι καλά διαβάσατε. Οι φιλίες στην εποχή μας είναι δύσκολο πράγμα και έτσι η Fox αποφάσισε να μην χάσει εντελώς τις ελπίδες της.

Ανέβασε μια σειρά από selfies, και είπε στους διαδικτυακούς της φίλους ότι αναζητά για φίλη. «Προς το παρόν αναζητώ μια κοπέλα. Παρακαλώ υποβάλλετε αιτήσεις στα DMs», σημείωσε η ηθοποιός. Φυσικά αυτή της την ανακοίνωση σχολίασε και ο αρραβωνιαστικός της, Machine Gun Kelly, γράφοντας: «Δεν νομίζω ότι έχετε την ικανότητα υποβολής για αυτό το αίτημα».

Δεν γνωρίζουμε αν ήταν ένας τρόπος να δείξει πόσο δύσκολο είναι να βρεις αληθινούς φίλους αλλά από ότι είδαμε πάρα πολλές είναι εκείνες που θέλουν να γίνουν καλές της φίλες.

Εσείς, το σκέφτεστε;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.