CELEBRITIES

Kim Cattrall: Η ξεχωριστή ιστορία που μοιράστηκε για την Vivienne Westwood


JTeam

31 Δεκεμβρίου 2022

Kim Cattrall: Η ξεχωριστή ιστορία που μοιράστηκε για την Vivienne Westwood
Splash Ideal Images
Ο θάνατος της θρυλικής Vivienne Westwood έκανε πολλούς σταρς να θυμηθούν ξεχωριστές ιστορίες από την γνωριμία τους

Ανάμεσα σε αυτούς και η σταρ του «Sex and the City», Kim Cattrall, η οποία θέλησε να μιλήσει για την όμορφη γνωριμία που είχε με τη σχεδιάστρια. Η Cattrall είχε τη χαρά να συνεργαστεί μαζί της καθώς φόρεσε μία από τις δημιουργίες της και είχε πολλά να πει.

Η 66χρονη ηθοποιός έκανε μια ανάρτηση και έκανε throwback στο παρελθόν και στην εποχή που φόρεσε τις δημιουργίες της.

Πιο συγκεκριμένα, έγραψε στο Instagram , «η Westwood υπήρξε μια πραγματική ιδιοφυία που δεν έχασε ποτέ το θάρρος της. Ένας στιλίστας από το Los Angeles μου είχε στείλει τρία φορέματα από διάφορους σχεδιαστές για τις πρεμιέρες στο Λονδίνο, το Βερολίνο και τη Νέα Υόρκη μιας ταινίας. Τα looks έφτασαν στο ξενοδοχείο μου στο Λονδίνο βρώμικα και χρειάζονταν μετατροπές. Eίχα απογοητευτεί μέχρι που ένας φίλος με πήγε στην Vivienne Westwood».

Συνέχισε, λέγοντας: «Η Vivienne μου έφτιαξε ένα καινούριο φόρεμα μέσα σε τρεις μέρες και δύο ακόμα για τις πρεμιέρες. Δεν ξέχασα ποτέ τη γενναιοδωρία της αλλά και την καλοσύνη της που το έκανε αυτό πραγματικότητα και έσωσε τη μέρα. Είσαι ένας θρύλος».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.