CELEBRITIES

H Gwyneth Paltrow αποχαιρέτησε το 2022 πάνω σε σκάφος: «Πολλή αγάπη και λίγο θάλασσα»


Τόνια Τζάφερη

2 Ιανουαρίου 2023

H Gwyneth Paltrow αποχαιρέτησε το 2022 πάνω σε σκάφος: «Πολλή αγάπη και λίγο θάλασσα»
@qwynethpaltrow
Με ήλιο, θάλασσα και την οικογένεια της, η Gwyneth Paltrow αποχαιρέτησε ιδανικά το 2022

Και ενώ όλοι εύχονται για «λευκά Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά», με χιονισμένα τοπία και cozy διάθεση, η Gwyneth Paltrow ξέρει καλά πώς να αποχαιρετά το παλιό έτος και έτσι για φέτος, αποφάσισε να περάσει τις τελευταίες ημέρες του έτους, κάνοντας εξωτικές διακοπές, κάτω από τον καυτό ήλιο και πάνω σε ένα σκάφος ανοιχτά του ωκεανού.

Καλύτερα από ποτέ λοιπόν, φαίνεται να είναι η Paltrow, η οποία αποχαιρέτησε το 2022 με τον δικό της τρόπο και έχοντας στο πλευρό της τα παιδιά της. Συγκεκριμένα για την τελευταία ημέρα του έτους, είχε κανονίσει ένα boat trip μαζί με την οικογένεια της, και δεν έχασε την ευκαιρία να δημοσιεύσει στιγμιότυπα με την κόρη της, τα οποία γρήγορα έγιναν viral.

Μητέρα και κόρη πόζαραν με το μαγιό τους, κάνοντας ηλιοθεραπεία και απολαμβάνοντας τις τελευταίες στιγμές ξεκούρασης για το 2022. Οι δυο τους ποζάρουν με επιμελώς ατημέλητο μαλλί, ηλιοκαμμένες και αναδεικνύοντας το κορμί τους.

«Κλείνουμε το 2022 με πολλή αγάπη και λίγο θάλασσα», έγραψε χαρακτηριστικά η Paltrow, ενώ μαζί με την συγκεκριμένη εικόνα, δημοσίευσε και δυο ακόμη όπου βλέπουμε και τα άλλα δύο της παιδιά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.