CELEBRITIES

H JLo ποζάρει γυμνή και λανσάρει νέα προϊόντα περιποίησης σώματος


Τόνια Τζάφερη

2 Ιανουαρίου 2023

H JLo ποζάρει γυμνή και λανσάρει νέα προϊόντα περιποίησης σώματος
@jlo
Δυο νέα προϊόντα σώματος από την JLo Body σειρά, έρχονται να αναβαθμίσουν την ρουτίνα περιποίησης του δέρματός σου

Επικά κλείνει το 2022 και η Jennifer Lopez, η οποία φέρνει στο προσκήνιο το brand της και τα νέα προϊόντα περιποίησης σώματος που δημιούργησε μαζί με την ομάδα της. Η λατίνα σταρ έχει δημιουργήσει το δικό της brand ομορφιάς και πλέον επεκτείνεται και στην περιποίηση του σώματος.

Τον περασμένο Ιούλιο, είχε κυκλοφορήσει η JLo Body line, η οποία περιείχε ένα booty balm, για σύσφιξη και ενυδάτωση στους γλουτούς και τώρα η Lopez, φέρνει στην αγορά αλλά δύο νέα προϊόντα. Ένα σέρουμ για το σώμα, αλλά και μια ενυδατική κρέμα σώματος.

«Φάνηκε ότι αγαπήσατε πολύ το booty balm, οπότε είπαμε να λανσάρουμε δυο ακόμη νέα προϊόντα σώματος. Ένα σέρουμ και μια κρέμα σώματος. Θα τα λατρέψετε αυτά τα νέα προϊόντα», δήλωσε χαρακτηριστικά η Lopez στο κλιπ, όπου τη βλέπουμε να ποζάρει γυμνή αγκαλιάζοντας το σώμα της και στη συνέχεια να μας δείχνει τη δική της ρουτίνα περιποίησης.


Είναι γνωστό άλλωστε πως η Lopez γνωρίζει καλά πώς να φροντίζει τον εαυτό της, γεγονός που βγαίνει και προς τα έξω, αφού παραμένει λαμπερή και ξεκούραστη σε κάθε της εμφάνιση. Το νέο σέρουμ της, σύμφωνα με την ίδια, βοηθά στην υφή του δέρματος και την ομοιομορφία του, ενώ η κρέμα προσφέρει ενυδάτωση και σύσφιξη, καλώντας όλο και περισσότερες γυναίκες να φροντίσουν την επιδερμίδα του σώματος τους, και όχι μόνο του προσώπου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.