CELEBRITIES

H Claire Danes είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί


JTeam

9 Ιανουαρίου 2023

H Claire Danes είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί
Splash Ideal Images
Η Claire Danes περιμένει το τρίτο της παιδί με τον σύζυγό της, Hugh Dancy

Η Danes είχε παντρευτεί τον Dancy το 2009 και έχουν αποκτήσει ακόμα δύο παιδιά, τον 10χρονο Cyrus Michael Christopher και τον 4χρονο Rowan. Τώρα είναι έγκυος στο τρίτο τους παιδί που αναμένει με χαρά. Στο παρελθόν η ίδια είχε μιλήσει για την εμπειρία της εγκυμοσύνης και το πώς είναι σαν μαμά.

«Όταν ήμουν έγκυος στον πρώτο μου γιο, δούλευα μέχρι τον όγδοο μήνα, οπότε είναι είναι μεγάλο δώρο να ξεκουραστώ για λίγο», είχε δηλώσει, ενώ είχε πει πως «η μητρότητα είναι εκπληκτική εμπειρία και δεν θα την άλλαζε».

Στη δεύτερη της εγκυμοσύνη της αποφάσισε να πάρει χρόνο και να απολαύσει περισσότερο τη διαδικασία, μένοντας εκτός για λίγο. Μάλιστα, η ηθοποιός είχε εξομολογηθεί ότι η δεύτερη εγκυμοσύνη δεν ήταν έκπληξη, καθώς προσπαθούσαν με τον σύζυγό της αποκτήσουν δεύτερο παιδί. «Ναι, το είχαμε σχεδιάσει. Περιμέναμε καιρό τώρα να αποκτήσουμε δεύτερο παιδί και να που συνέβη!».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Danes είναι υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα στην κατηγορία Β' Γυναικείου ρόλου για το «Fleishman Is in Trouble», ενώ έχει ήδη τέσσερα Golden Globes.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.