CELEBRITIES

Ο Gerard Piqué συνεχίζει τον πόλεμο σπόντας με τη Shakira, φορώντας Casio και οδηγώντας Twingo


Τόνια Τζάφερη

16 Ιανουαρίου 2023

Ο Gerard Piqué συνεχίζει τον πόλεμο σπόντας με τη Shakira, φορώντας Casio και οδηγώντας Twingo
«Αντάλλαξες μια Ferrari με ένα Twingo», τραγουδά η Shakira και ο Piqué συνεχίζει το beef

Άλλη μια ιστορία αγάπης που καταλήγει σε πόλεμο παρακολουθούμε τον τελευταίο καιρό, και δεν αφορά άλλους από την Shakira και τον Gerard Piqué. Όλα ξεκίνησαν πριν λίγες ημέρες, όταν η λατίνα σταρ κυκλοφόρησε το νέο της single, με το οποίο όπως φάνηκε θέλησε να μοιραστεί τα πάντα με το κοινό, σχετικά με το διαζύγιο της και τον χωρισμό από τον Piqué. Στο νέο της «revenge single» με τίτλο "BZRP Music Session #53", η Shakira τραγουδά μαζί με τον ράπερ Bizarrap:

«Συγγνώμη μωρό μου, αλλά έπρεπε να σε είχα στείλει εδώ και καιρό. Μια γυναίκα - λύκος σαν εμένα, δεν είναι για τύπους σαν εσένα. Παραείμαι καλή για σένα και αυτός είναι ο λόγος που είσαι με κάποια, ακριβώς όπως εσύ». Και αυτά είναι μόνο η αρχή.

Pique και Shakira χώρισαν μετά από 12 χρόνια κοινής ζωής, με την ανακοίνωση του χωρισμού τους να γίνεται γνωστή τον Ιούνιο του περασμένου έτους. Ο Pique βρίσκεται ήδη σε σχέση με την 23χρονη Clara Chia, ενώ η Shakira είχε μιλήσει ξανά στο παρελθόν για το δύσκολο διαζύγιο. Το αυτοβιογραφικό τραγούδι της Shakira έρχεται λοιπόν λίγους μήνες μετά τον χωρισμό του διάσημου ζευγαριού, ενώ η δίκη για την επιμέλεια των παιδιών έχει μόλις ξεκινήσει.

«Δεν γυρίζω πια σε εσένα, μην κλαις για μένα, μη με παρακαλάς / Κατάλαβα ότι δεν φταίω εγώ που σε κατακρίνουν, εγώ μόνο μουσική ξέρω να κάνω/ συγγνώμη που σε ενοχλεί», τραγουδά η Shakira στα ισπανικά.

Και εδώ έχουμε την απογείωση. Στο τραγούδι αναφέρεται ξανά και ξανά η λέξη "claramente", η οποία σημαίνει «ξεκάθαρα». Clara Chia Marti όμως, είναι και το όνομα της νέας σχέσης του Pique, ενώ το τραγούδι συνεχίζει:

«Αυτή έχει το όνομα ενός καλού ανθρώπου, αλλά (το όνομα της) δεν την αντιπροσωπεύει. Έχει το όνομα ενός καλού ανθρώπου, αλλά είναι ξεκάθαρα τα ίδια με σένα. Για τύπους σαν εσένα, παραείμαι καλή και αυτός είναι ο λόγος που είσαι με μια σαν και εσένα».

«Θα σου ευχηθώ καλή τύχη με την υποτιθέμενη αντικαταστάτρια μου. Δεν ξέρω καν τι σου συνέβη. Είσαι τόσο περίεργος που δεν σε αναγνωρίζω πια. Εγώ είμαι άξια με δυο 22χρονες. Αντάλλαξες μια φεράρι για ένα twingo. Ένα rolex, για ένα casio. Περνάς τόση ώρα στο γυμναστήριο, αλλά ο εγκέφαλος σου χρειάζεται επίσης λίγη εξάσκηση», τραγουδά η Shakira.

Φαίνεται λοιπόν πως ο Piqué, όχι μόνο δεν δείχνει αμετανόητος αλλά συνεχίζει το beef και το τρολάρισμα. Με έντονα καυστική διάθεση, ο πρώην αμυντικός της Μπαρτσελόνα και της Εθνικής Ισπανίας, μέσω του live stream όπου προμοτάρει τη νέα του ανεξάρτητη λίγκα, Kings League, ανακοίνωσε επιδεικνύοντας το Casio του πως η λίγκα του συνήψε συμφωνία με την ιαπωνική εταιρεία κατασκευής ηλεκτρονικών ειδών και τους μοίρασε ρολόγια!

«Είναι ρολόγια για μια ζωή» πρόσθεσε, με τους γύρω να ξεσπούν σε γέλια.

Στη συνέχεια του live stream, ο ίδιος συζητώντας τους κανονισμούς της Λίγκας της οποίας είναι πρόεδρος, δήλωσε πως θα πάει στο γήπεδο το Σάββατο με ένα Renault Twingo.

Το είπε και το έκανε λοιπόν: Εχθές Κυριακή, έφτασε στα γραφεία της Kings League με ένα Twingo, όπως εμφανίζεται στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η Λίγκα.

Για την ιστορία το BZRP Music Session #53 ξεπέρασε τα 60 εκατομμμύρια views στο YouTube τις πρώτες 24 ώρες, κάνοντας ρεκόρ και «εκθρονίζοντας» το φαινόμενο του Despacito από τον Luis Fonsi.

Αναμένεται να δούμε αν όλα αυτά είναι μόνο η αρχή ή το πρώην διάσημο ζευγάρι θα συνεχίσει να εκτίθεται δημοσίως.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.