CELEBRITIES

H Hilary Swank μας δείχνει την προπόνηση που ακολουθεί στην εγκυμοσύνη της


JTeam

24 Ιανουαρίου 2023

H Hilary Swank μας δείχνει την προπόνηση που ακολουθεί στην εγκυμοσύνη της
Splash News
Χαμογελαστή, ευδιάθετη και εγκυμονούσα, επέστρεψε στο γυμναστήριο

Ούτε έγκυος της δεν ρίχνει ταχύτητες η Hilary Swank, η οποία μπαίνει στο 3ο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της και επέστρεψε στο γυμναστήριο για την προπόνηση της. Ύστερα από αρκετό καιρό όπως η ίδια δήλωσε, αισθάνθηκε έτοιμη για να προπονηθεί και πάλι, ενώ όπως αποκάλυψε, οι πρώτοι μήνες της εγκυμοσύνης της δεν ήταν εύκολοι.

Η Swank ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της τον Οκτώβριο του 2022, ενώ όπως η ίδια είχε δηλώσει, πρόκειται για ένα γεγονός το οποίο περίμενε εδώ και πολύ καιρό.

«Τις πρώτες 16 εβδομάδες ξυπνούσα πολύ χαλιά. Το μόνο που ήθελα ήταν φρούτα», ομολογεί η Swank, αποκαλύπτοντας πως έτρωγε 10 ρόδια την ημέρα και μερικές φορές έβαζε και λίγο φυστικοβούτυρο από πάνω για πρωτεΐνη.

Ακόμη σε εμφάνιση της στον James Corden, αποκάλεσε τις γυναίκες «υπερήρωες» και επίσης δήλωσε πως μέχρι στιγμής απολαμβάνει την εγκυμοσύνη της και την έχει λατρέψει. Εξακολουθεί επίσης να μένει ενεργή και στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, παρά το γεγονός πως βαδίζει προς το τελευταίο τρίμηνο της.

Την προηγούμενη εβδομάδα, διοργάνωσε ένα εντυπωσιακό baby shower, ενώ εμφανίστηκε και στη τελετή των Χρυσών Σφαιρών, παρέα με τον σύζυγο της Philip Schneider.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.