CELEBRITIES

Harry Styles: Σκίστηκε το παντελόνι του σε συναυλία του αλλά βρήκε αμέσως λύση


JTeam

28 Ιανουαρίου 2023

Harry Styles: Σκίστηκε το παντελόνι του σε συναυλία του αλλά βρήκε αμέσως λύση
To show του Styles δεν σταματά ποτέ

Κανένας λόγος δεν είναι αρκετός για να κρατήσει τον Harry Styles μακριά από το μικρόφωνο, και φυσικά ούτε το παντελόνι του, το οποίο σκίστηκε όσο «έδινε πόνο» επί σκηνής.

Τι ακριβώς συνέβη; Το άβολο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης, κατά τη διάρκεια της συναυλίας του στο Inglewood της California, στο πλαίσιο της περιοδείας του. Τη στιγμή που ο Styles τραγουδούσε το "Music for a Sushi Restaurant", γονάτισε, αλλά εκείνη τη στιγμή το δερμάτινο παντελόνι του σκίστηκε, κοντά στον καβάλο.

Με μουδιασμένο ύφος, ο 28χρονος star κάλυψε με το χέρι του το σκίσιμο, αλλά δεν σταμάτησε. Στην αρχή σκέφτηκε να κρύψει το σκίσιμο με μια πετσέτα, αλλά τελικά η καλύτερη λύση ήρθε από έναν fan. Μέχρι τότε, ο τραγουδιστής δεν σταμάτησε να χορεύει και να τραγουδά σαν να μην έχει συμβεί τίποτα!

Κάποιος θαυμαστής του, του έδωσε λοιπόν μια σημαία με τα χρώματα του ουράνιου τόξου και ο τραγουδιστής την έδεσε γύρω από τη μέση του, καλύπτοντας το άβολο σκισμένο παντελόνι. Μπορεί από κάτω να παρακολουθούσαν αρκετοί celebrities, όπως η Kylie Jenner, η Jennifer Aniston, η Ellen DeGeneres αλλά καμία σημασία δεν έχει καθώς ο Styles αντιδρά πάντα φανταστικά απέναντι σε κάθε συμβάν.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.