CELEBRITIES

Marc Anthony: Παντρεύτηκε την 23χρονη Nadia Ferreira


JTeam

29 Ιανουαρίου 2023

Marc Anthony: Παντρεύτηκε την 23χρονη Nadia Ferreira
Instagram/ @Nadia Ferreira
Ο Marc Antony παντρεύτηκε για τέταρτη φορά

Ο Marc Antony παντρεύτηκε την 23χρονη Nadia Ferreira έπειτα από έναν αρραβώνα οκτώ μηνών και οι φωτογραφίες δεν σταματούν να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες.

Ο 54χρονος ηθοποιός και η 23χρονη πρώην διαγωνιζόμενη Μις Υφήλιος παντρεύτηκαν σε μία υπέροχη τελετή που έγινε στο Μουσείο Τέχνης Perez στο Μαϊάμι. Σύμφωνα με τα ξένα μέσα, στη τελετή δεν παρευρεθεί η πρώην σύζυγός του, Jennifer Lopez αλλά ούτε και τα δίδυμα παιδιά τους, τα 14χρονα Emme και Max.

Η γαμήλια τελετή πραγματοποιήθηκε υπό άκρα μυστικότητα το απόγευμα του Σαββάτου, ενώ τα ξένα δημοσίευματα λένε πως ο δήμαρχος Francis X. Suarez πάντρεψε το ζευγάρι. Μάλιστα η λίστα των καλεσμένων είχε μέσα ονόματα όπως Maluma, David Beckham, Salma Hayek, Lin Manuel Miranda και άλλους.

Το νυφικό του μοντέλου ήταν της Galia Lahav ενώ ο γαμπρός ήταν ντυμένος με Christian Dior. Το νυφικό φόρεμα έκλεψε όλα τα βλέμματα αφού είχε μια μακριά ουρά και λαμπερές λεπτομερείες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.