CELEBRITIES

O λόγος που η Katy Perry απέρριψε την Billie Eilish στην αρχή της καριέρας της


JTeam

29 Ιανουαρίου 2023

O λόγος που η Katy Perry απέρριψε την Billie Eilish στην αρχή της καριέρας της
Instagram/ @katyperry
Η Perry μετανιώνει για μια και μόνο συνεργασία που απέρριψε στο παρελθόν

Ποιος είπε ότι όλα τα ταλέντα αναγνωρίζονται αμέσως; Η Katy Perry σε πρόσφατη συνέντευξή της έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν και έκανε μια ομολογουμένως απρόσμενη αποκάλυψη. Όπως είπε χαρακτηριστικά ήταν το μεγαλύτερο σφάλμα της καριέρα της.

Όπως αποκάλυψε ο ραδιοφωνικός σταθμός KIIS FM του Los Angeles, η Perry δήλωσε πως μετανιώνει για μια και μόνο συνεργασία που δεν έκανε στο παρελθόν. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για την πρόταση συνεργασίας που έλαβε από την Billie Eilish για το τραγούδι «Ocean Eyes» πριν ακόμα γίνει τόσο γνωστή η Eilish, στα πρώτα της βήματα.

Η Perry δήλωσε: «Έλαβα ένα email από κάποιον συνεργάτη που μου έλεγε «Δες αυτή την νέα καλλιτέχνη. Θα ήθελα πολύ να δουλέψουμε μαζί της». Στο μήνυμα ήταν και ένα τραγούδι που λεγόταν «Ocean Eyes».

«Ήταν απλώς ένα νέο ξανθό κορίτσι. Είπα σχεδόν αμέσως βαρετό, και την απέρριψα».

Έπειτα, είπε πόσο έχει μετανιώσει και ότι η Eilish είναι μια υπέροχη καλλιτέχνιδα. Το "Ocean Eyes" είναι από τα δημοφιλέστερα τραγούδια της, το οποίο την έκανε να ξεχωρίσει αμέσως. Εμείς να ευχηθούμε να συνεργαστούν! Αυτή τη φορά σίγουρα δεν θα την απορρίψει!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.