CELEBRITIES

Ο βασιλιάς Κάρολος πήγε σε τζαμί με τρύπια κάλτσα. Και ποιος δεν το χει πάθει;


JTeam

14 Φεβρουαρίου 2023

Ο βασιλιάς Κάρολος πήγε σε τζαμί με τρύπια κάλτσα. Και ποιος δεν το χει πάθει;
Twitter/ @rexregbrit
Αν νομίζεις ότι οι royals επιμελούνται μέχρι και την τελευταία τους κίνηση, γελιέσαι

Ίσως είχες διαβάσει όταν ήσουν παιδί, «τα καινούρια ρούχα του Αυτοκράτορα». Ένα νέο best- seller πάει τώρα να αναδυθεί από τον Κάρολο της Αγγλίας και ταξιδεύει ήδη στα social ως «η τρύπια κάλτσα του βασιλιά». Και ναι, πρόκειται γι' αυτό που κατάλαβες: έκανε δημόσια εμφάνιση με τρύπια κάλτσα.

Όλα ξεκίνησαν όταν πριν λίγες μέρες, ο βασιλιάς επισκέφθηκε ένα τζαμί στo Brick Lane του Λονδίνου με τη σύζυγό, Camilla. Εκεί το πλήθος τούς υποδέχθηκε με ενθουσιασμό.

Ο Κάρολος εμφανίστηκε με ένα μακρύ μαύρο παλτό πάνω από πουκάμισο και γραβάτα, ενώ η Camilla προτίμησε ένα λευκό μακρύ παλτό, προσθέτοντας μια μαντίλα όταν μπήκαν στο τζαμί. Όταν όμως ήρθε η στιγμή που έπρεπε να βγάλει τα παπούτσια του ως ένδειξη σεβασμού, κάτι είχε πάει πολύ λάθος με την επιλογή της κάλτσας.

Ο Κάρολος δεν ήταν καθόλου proactive εδώ κι έτσι ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε μια μεγάλη τρύπα στην κάλτσα του δεξιού του ποδιού. Φυσικά, το στιγμιότυπο έγινε αμέσως viral και έκανε τους πάντες να νιώσουν καλύτερα, για όλες εκείνες τις φορές που έβγαλαν τα παπούτσια τους ως καλεσμένοι σε σπίτι, χωρίς να έχουν σκεφτεί την τρύπια κάλτσα τους.

Ένας από τους χρήστες του Twitter, χαρακτήρισε το λάθος του βασιλιά ως «οικείο», με έναν να σχολιάζει: «Ο βασιλιάς Κάρολος είναι πραγματικά ένας από εμάς! Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε τουλάχιστον ένα ζευγάρι κάλτσες με τρύπα!».

Συνέχισε να μας προσφέρεις κι άλλες τέτοιες στιγμές, Κάρολε. Μπορείς!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.