CELEBRITIES

H Kylie Jenner μιλά για τη (διπλή) επιλόχειο κατάθλιψη: «Σκέφτεσαι ότι δεν θα περάσει ποτέ. Αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια»


Τόνια Τζάφερη

23 Φεβρουαρίου 2023

H Kylie Jenner μιλά για τη (διπλή) επιλόχειο κατάθλιψη: «Σκέφτεσαι ότι δεν θα περάσει ποτέ. Αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια»
@luigiandliango
«Ζήστε αυτή τη μετάβαση, χωρίς φόβο για το μετά» είπε μεταξύ άλλων η Jenner στο Ιταλικό Vanity Fair

Αποκαλυπτική ήταν η Kylie Jenner στην πρόσφατη συνέντευξή της στο VF της Ιταλίας. Η 25χρονη επιχειρηματίας και δισεκατομμυριούχος, η οποία διατηρεί και την πρωτιά ως η γυναίκα με τους περισσότερους ακολούθους στο Instagram (ξεπερνούν τα 380 εκατ.) μίλησε για πρώτη φορά, για τη δική της μάχη με την επιλόχειο κατάθλιψη. Και μάλιστα όχι μόνο μια φορά, αλλά δύο.

Jenny.Gr
@luigiandliango

H Kylie Jenner έχει αποκτήσει δυο παιδιά μαζί με τον Travis Scott, τα οποία είναι σήμερα 2 και 5 ετών. Η κόρη τους ήρθε στον κόσμο το 2018, ενώ ο γιος τους το 2020, ύστερα από έναν σύντομο χωρισμό το 2019- αλλά και μια αναζωπύρωση της σχέσης τους το 2020.

Πλέον το ζευγάρι έχει χωρίσει και πάλι, με την ανακοίνωση να γίνεται στις αρχές του νέου έτους.

Σχετικά με τις εγκυμοσύνες της, η Jenner δήλωσε αρχικά: «Έχω βιώσει επιλόχειο κατάθλιψη, δύο φορές. Η πρώτη ήταν πολύ δύσκολη, η δεύτερη πιο διαχειρίσιμη». «Θα έλεγα σε αυτές τις γυναίκες να μην σκέφτονται υπερβολικά τα πράγματα και να ζουν πλήρως όλα τα συναισθήματα της στιγμής, ακόμη κι αν είναι επώδυνο».

«Ξέρω ότι αυτές τις στιγμές σκέφτεσαι ότι αυτό δεν θα περάσει ποτέ, πως το σώμα σου δεν θα ξαναγίνει όπως ήταν πριν, ότι ποτέ δεν θα είσαι η ίδια. Αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια»

«Οι ορμόνες, τα συναισθήματα σε αυτή τη φάση είναι πολύ πιο ισχυρά από εσένα. Η συμβουλή μου είναι να ζήσουν αυτή τη μετάβαση, χωρίς φόβο για το μετά. Ο κίνδυνος είναι να χάσουν όλα τα όμορφα της μητρότητας», συμπλήρωσε η Kylie.

Jenny.Gr
@luigiandliango

Aυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η νεαρή celebrity αναφέρεται στα «baby blues». Σε επεισόδιο των «The Kardashians» η ίδια είχε αναφέρει πως περνά δύσκολα, ενώ η αδερφή της, η Kendall δήλωνε ότι οι ορμόνες της αδελφής της μετά τον τοκετό ήταν «εκτός ελέγχου».

«Έκλαιγα για περίπου τρεις εβδομάδες» συμπλήρωσε η Kylie. «Κάθε μέρα (έκλαιγα) σε σημείο που ξάπλωνα στο κρεβάτι και το κεφάλι μου πονούσε τόσο πολύ», εξήγησε η 25χρονη. «Αλλά νιώθω καλύτερα ψυχολογικά. Δεν κλαίω κάθε μέρα, οπότε αυτό είναι υπέροχο. Δεν έχω κακές μέρες με το σώμα μου, έχω κακές μέρες ψυχικά».

Η κριτική, τα σχόλια, και η σχέση της με την Kim

«Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι έχω διαβάσει» είπε αρχικά η Jenner, αναφερόμενη σε σχόλια μίσους που λαμβάνει καθημερινά. «Αλλά δεν διαβάζω τα σχόλια πλέον. Έγινα δυνατή και συνειδητοποίησα ότι δεν χρειάζεται να επιτρέπω να μπουν στη ζωή μου», δήλωσε και παραδέχθηκε ότι κάποιες φορές είναι αδύνατο να μην την επηρεάσει κάτι που είναι κατάφωρα ψευδές.

Jenny.Gr
@luigiandliango

Μεταξύ άλλων, δήλωσε πως η Kim είναι αυτή την περίοδο η αγαπημένη της από τις αδελφές της, καθώς: «Έχει αλλάξει τόσο πολύ τελευταία. Είμαστε πολύ συνδεδεμένες, πάντα είναι η πρώτη αδελφή που τηλεφωνώ όταν χρειάζομαι κάτι. Περνάμε πολλές παρόμοιες εμπειρίες τελευταία», εξήγησε, ενώ η αδελφή με την οποία έχει τα λιγότερα κοινά είναι η Kendall «χωρίς αμφιβολία». «Αλλά τα ετερώνυμα έλκονται και αυτό γίνεται με εμάς», συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.