CELEBRITIES

Ο Harry Styles βοήθησε (άλλον) έναν fan να κάνει coming out σε συναυλία του


JTeam

25 Φεβρουαρίου 2023

Ο Harry Styles βοήθησε (άλλον) έναν fan να κάνει coming out σε συναυλία του
Twitter/ @binarythis
Θαυμάστρια του ζήτησε μέσα από ένα μήνυμα σε πλακάτ, να τη βοηθήσει να κάνει come out ενώ δίπλα της βρισκόταν η μητέρα της

Ο Harry Styles κερδίζει επάξια το βραβείο του καλλιτέχνη που έχει βοηθήσει από τη σκηνή ανθρώπους να κάνουν coming out για τη σεξουαλικότητά τους ή πρόταση γάμου. Κάτι ανάλογο συνέβη και τώρα, σε μια συναυλία στη Μελβούρνη κατά τη διάρκεια της διεθνούς περιοδείας του στην Αυστραλία.

Ο Styles ξεκίνησε την πρώτη του συναυλία στη Μελβούρνη στο Marvel Stadium το βράδυ της Παρασκευής, στην οποία βρέθηκαν 53.000 θαυμαστές. Ενώ βρισκόταν στη σκηνή, εντόπισε μια fan, τη Fauve που κρατούσε ένα πλακάτ, το οποίο έγραφε: «Βοήθησέ με να κάνω coming out!!! Η μαμά είναι δίπλα μου και ο μπαμπάς στο επίπεδο 2, στο διάζωμα 41».

Ο Styles διάβασε το μήνυμα δυνατά και μετά αστειεύτηκε για το πώς η μαμά της Fauve μπορεί να το ήξερε ήδη αφού εκείνος μόλις την είχε δείξει και το είχε πει.

«Αλλά θα θέλατε να περάσουμε από τη διαδικασία του coming out σε αυτή την Love On Tour;» είπε. Ο τραγουδιστής στη συνέχεια ζήτησε λίγη «μουσική ιδανική για coming out» και ξεσήκωσε το κοινό καθώς ξεκίνησε να χορεύει.

«Ανεβαίνεις στους ουρανούς της ελευθερίας Fauve, απόλαυσέ το» είπε, κάνοντας το κοινό να χορεύει ξέφρενα. Το ίδιο είχε κάνει και τον Ιούνιο του 2022, όπως και πολλές άλλες φορές. Βρισκόταν σε συναυλία στο Wembley, όταν ένας fan στο κοινό του ζήτησε μία χάρη. Ένα πανό έγραφε: «Από το Ono στο Wembley: Βοήθησέ με να κάνω coming out».

Οι στιγμές που ακολούθησαν καταγράφηκαν από τα κινητά των fans και ήταν πολύ συγκινητικές. Ο Styles φωνάζει το όνομά του, σηκώνει μία σημαία Pride και του λέει ότι όταν θα την υψώσει, ο Mattias (ή κάπως έτσι) θα είναι ένας gay άντρας. Την έφερε μία βόλτα δεξιά κι αριστερά και στο τέλος του φώναξε: «Συγχαρητήρια, είσαι ένας ελεύθερος άντρας».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.