CELEBRITIES

Η Lady Gaga δέχτηκε μήνυση από συνεργό στην υπόθεση κλοπής των σκύλων της- Της ζητά 1,5 εκατ. δολάρια


JTeam

25 Φεβρουαρίου 2023

Η Lady Gaga δέχτηκε μήνυση από συνεργό στην υπόθεση κλοπής των σκύλων της- Της ζητά 1,5 εκατ. δολάρια
Η Jennifer McBride σύμφωνα με δημοσιεύματα, ισχυρίζεται ότι η Gaga, την είχε διαβεβαιώσει ότι θα πλήρωνε το ποσό «χωρίς να κάνει ερωτήσεις» αν τα σκυλιά της επέστρεφαν σώα

Η Lady Gaga δέχτηκε μήνυση από μια γυναίκα που κατηγορείται για συνέργεια στην κλοπή των γαλλικών μπουλντόγκ της star επειδή δεν της κατέβαλε την αμοιβή των 500.000 δολαρίων, όπως είχε υποσχεθεί.

Η Jennifer McBride σύμφωνα με δημοσιεύματα, ισχυρίζεται ότι η Gaga, την είχε διαβεβαιώσει ότι θα πλήρωνε το ποσό «χωρίς να κάνει ερωτήσεις» αν τα σκυλιά της επέστρεφαν σώα, κι έτσι τώρα ζητά αποζημίωση 1,5 εκατ. δολαρίων.

Η Lady Gaga ανακοίνωσε ότι θα έδινε την αμοιβή τον Φεβρουάριο του 2021, μετά την κλοπή των Koji και Gustav, υπό την απειλή όπλου. Η McBride ισχυρίζεται ότι επέστρεψε τα σκυλιά στην Lady Gaga στις 26 Φεβρουαρίου 2021 ενώ αργότερα κατηγορήθηκε ότι είχε σχέση με την κλοπή τους.

Ειδικότερα, φέρεται να είχε σχέση με τον πατέρα ενός από τους άνδρες που ήταν υπεύθυνοι για την επίθεση στον Ryan Fischer, τον άνθρωπο που έβγαζε βόλτα τα γαλλικά μπουλντόγκ της Lady Gaga. Η ίδια δεν αρνήθηκε την κατηγορία και καταδικάστηκε σε δύο χρόνια με αναστολή.

Σύμφωνα με το TMZ, η McBride ζητά τώρα την τεράστια αποζημίωση από την Lady Gaga για την ανακοίνωση της παραπλανητικής αμοιβής. Ο Ryan Fischer υπενθυμίζεται ότι είχε βγάλει βόλτα τρία από τα σκυλιά της Lady Gaga στο Los Angeles στις 24 Φεβρουαρίου 2021, όταν του επιτέθηκαν κάποιοι, τον πυροβόλησαν και έκλεψαν δύο από τα σκυλιά.

Ο βασικός ένοχος σύμφωνα με την αστυνομία, James Howard Jackson, αποδέχθηκε την κατηγορία της απόπειρας δολοφονίας και καταδικάστηκε σε 21 χρόνια φυλάκιση.

Τα γαλλικά μπουλντόγκ είναι εξαιρετικά δημοφιλή και έχουν μεγάλη ζήτηση, αλλά είναι πολύ δύσκολο να αναπαραχθούν, ενώ το κόστος αναπαραγωγής εξηγεί την τιμή ενός κουταβιού, η οποία μπορεί να κυμαίνεται από 2.000 έως 10.000 $.

Η Gaga είναι γνωστό ότι είναι εξαιρετικά προστατευτική με τα σκυλιά της, τα οποία τη συνόδευσαν στα American Music Awards και στο Super Bowl Halfime το 2017.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.