CELEBRITIES

Oscars 2023: Η Lady Gaga είναι υποψήφια αλλά δε θα τραγουδήσει εξαιτίας του Joker


JTeam

9 Μαρτίου 2023

Oscars 2023: Η Lady Gaga είναι υποψήφια αλλά δε θα τραγουδήσει εξαιτίας του Joker
@ladygaga
«Αναγκάστηκε να πει όχι εξαιτίας των γυρισμάτων της νέας ταινίας Joker» δηλώνουν τα διεθνή μέσα

Η μεγάλη ημέρα των Oscars 2023 πλησιάζει και την Κυριακή 12/03, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει τη διάσημη απονομή βραβείων. Στα φετινά Oscars, είναι υποψήφια και η Lady Gaga διεκδικώντας το δεύτερο χρυσό αγαλματίδιο στην καριέρα της- αλλά όπως ανακοινώθηκε δεν θα δώσει τη δική της performance, αλλά ούτε και θα τραγουδήσει στη τελετή.

Η 36χρονη σταρ προσκλήθηκε να τραγουδήσει στην τελετή απονομής, αλλά αναγκάστηκε να πει «όχι», δηλώνουν τα ξένα μέσα. Ο λόγος ήταν το πρόγραμμα των γυρισμάτων για το σίκουελ του Joker, «Folie à Deux», ταινία στην οποία συμμετέχει μαζί με τον Phoenix, όπως ανακοίνωσε ο παραγωγός των Όσκαρ, Glenn Weiss.

«Έχουμε υπέροχες σχέσεις με την Lady Gaga και την ομάδα της, όμως είναι εν μέσω των γυρισμάτων ταινίας αυτή τη στιγμή και εδώ τιμάμε τη βιομηχανία του κινηματογράφου και το τι απαιτεί η δημιουργία ενός φιλμ», δήλωσε ο Weiss χαρακτηριστικά, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

«Έπειτα από αρκετές συζητήσεις, δεν υπήρχε η αίσθηση ότι μπορεί να κάνει μια εμφάνιση του βεληνεκούς που έχουμε συνηθίσει από εκείνη και που έχει συνηθίσει η ίδια», συμπλήρωσε. «Δεν θα τραγουδήσει στο σόου, όμως, υπάρχει απόλυτη κατανόηση από εμάς πως για κάποιον που γυρίζει ταινία, αυτό αποτελεί προτεραιότητα», δήλωσε ακόμη ο παραγωγός των Όσκαρ.

Όλοι οι υπόλοιποι διεκδικητές του Όσκαρ καλύτερου πρωτότυπου τραγουδιού θα τραγουδήσουν στην τελετή απονομής, ανάμεσά τους και η Rihanna, η οποία διεκδικεί για πρώτη φορά χρυσό αγαλματίδιο, με το «Lift Me Up», από το soundtrack της ταινίας «Black Panther: Wakanda Forever».

Όσο για την Lady Gaga, το τραγούδι «Hold My Hand», που ακούγεται στην ταινία «Top Gun: Maverick», της χάρισε την τέταρτη υποψηφιότητά της για Όσκαρ. Η 36χρονη ήδη έχει κερδίσει μια φορά το βραβείο στην κατηγορία καλύτερου πρωτότυπου τραγουδιού, το 2019, χάρη στο «Shallow», από την ταινία «A Star Is Born». Για το ίδιο φιλμ ήταν υποψήφια και για Όσκαρ Α γυναικείου ρόλου. Η πρώτη φορά που το όνομά της συμπεριλήφθηκε στη λίστα των υποψηφίων για τα βραβεία ήταν το 2016, χάρη στο «Til It Happens to You» από την ταινία «The Hunting Ground».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.