CELEBRITIES

Ο Keanu Reeves δέχτηκε πρόταση γάμου από θαυμάστρια - Η αφοπλιστική του απάντηση


JTeam

16 Μαρτίου 2023

Ο Keanu Reeves δέχτηκε πρόταση γάμου από θαυμάστρια - Η αφοπλιστική του απάντηση
Splash News
Πώς αντέδρασε όταν ερωτευμένη fan φώναξε: «Θα σε παντρευτώ!»

O Keanu Reeves μόλις απέρριψε την πρόταση γάμου που δέχτηκε από μια θαυμάστριά του κατά τη διάρκεια συνάντησης Q&A στην πρεμιέρα της ταινίας "John Wick: Chapter 4" στο φεστιβάλ South by Southwest στο Austin του Texas.

Οι ερωτήσεις προς τον ηθοποιό, περιστρέφονταν κυρίως γύρω από τον ίδιο, κι όχι γύρω από τον ρόλο ή την ταινία. Μάλιστα, κάποιος από τον κοινό, τον ρώτησε αν τελικά γερνάει ποτέ. «Ναι, φίλε, γερνάω. Πραγματικά γερνάω. Συμβαίνει, φίλε», απάντησε τότε εκείνος με μια κάποια έκπληξη.

Η πρόταση γάμου έγινε όταν ο Keanu έλεγε ότι κρατούσε το ρολόι και τη βέρα του χαρακτήρα του ως ενθύμιο, με αποτέλεσμα μία ερωτευμένη fan να φωνάξει: «Θα σε παντρευτώ!». Ο ηθοποιός τότε αντέδρασε με χιούμορ, λέγοντας: «Ναι, πρόσεχε τι εύχεσαι».

Η ταινία "John Wick: Chapter 4", θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 24 Μαρτίου. Ο 58χρονος star δεν έχει παντρευτεί ποτέ και εδώ και χρόνια έχει κατακτήσει τις καρδιές μας, κι όχι άδικα. Οι συνεργάτες του μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον χαρακτήρα του, όσοι τον συναντούν χαμογελούν στο άκουσμα του ονόματός του. Κερδίζει εκατομμύρια, δεν είναι σπάταλος – μάλιστα, δωρίζει υπέρογκα ποσά σε φιλανθρωπίες. Σέβεται, επίσης, τόσο τους θαυμαστές, όσο και τους συνεργάτες του.

O Keanu μάλιστα ποτέ δεν αγγίζει τις θαυμάστριες, με τις οποίες φωτογραφίζεται. Ποτέ δεν εκμεταλλεύτηκε τη θέση του, προκειμένου να έρθει πιο κοντά με τις γυναίκες. Κι αν προσέξουμε καλά, θα δούμε ότι δεν τις αγκαλιάζει στην πραγματικότητα – το χέρι του, βρίσκεται στον αέρα. Αν αναρωτιέσαι γιατί, υπάρχει εξήγηση πίσω από αυτό. Δεν αισθάνεται άνετα με τη σωματική επαφή.

Εκτιμά τους θαυμαστές του, είναι ευγνώμων για τη δόξα, αλλά προτιμά να μην προσβάλλει την ιδιωτικότητα κανενός. Παράλληλα, επειδή βρίσκεται εδώ και χρόνια στο χώρο του θεάματος, αναγνωρίζει τους κινδύνους που κρύβει η λάθος φωτογραφία, τη λάθος στιγμή. Ένα άγγιγμα μπορεί να είναι αρκετό, για να του κοστίσει την καριέρα μιας ολόκληρης ζωής. Μέχρι σήμερα δεν έχει προκαλέσει ποτέ, κανένα σκάνδαλο και δικαίως έχει κατακτήσει τον τίτλο του «αγοριού του διαδικτύου».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.