CELEBRITIES

Η Gwyneth Paltrow παραπέμπεται σε δίκη για ατύχημα με το σκι


JTeam

20 Μαρτίου 2023

Η Gwyneth Paltrow παραπέμπεται σε δίκη για ατύχημα με το σκι
Instagram/ gwynethpaltrow
Ο Sanderson ισχυρίζεται ότι η σύγκρουση τον άφησε με εγκεφαλική βλάβη, διάσειση, τέσσερα σπασμένα πλευρά και άλλους σοβαρούς τραυματισμούς

Η Gwyneth Paltrow θα δικαστεί αύριο, στις 21 Μαρτίου με την κατηγορία της αμέλειας και της εγκατάλειψης αναφορικά με ατύχημα που φέρεται να προκάλεσε ενώ έκανε σκι πριν από επτά χρόνια. Η αγωγή αφορά μια σύγκρουση στο Park City της Utah που είχε με τον γιατρό, Terry Sanderson.

Ο 76χρονος κατέθεσε μήνυση κατά της star με τον ισχυρισμό πως η ίδια τον χτύπησε όταν κατέβαινε με σκι μια πλαγιά σε χιονοδρομικό κέντρο, το Deer Valley. Ο ίδιος κατέθεσε την αγωγή ύψους 3 εκ. δολαρίων τον Ιανουάριο του 2019 με τη δίκη να ορίζεται αύριο. Η αγωγή αρχικά ζητούσε αποζημίωση 3,1 εκατομμυρίων δολαρίων, αλλά αργότερα τροποποιήθηκε για να ζητηθεί «ποσό που θα καθοριστεί στη δίκη».

Ο Sanderson ισχυρίζεται ότι η σύγκρουση τον άφησε με εγκεφαλική βλάβη, διάσειση, τέσσερα σπασμένα πλευρά και άλλους σοβαρούς τραυματισμούς. Όπως περιγράφει, ενώ κατευθυνόταν προς την πίστα Bandana του θέρετρου, παρατήρησε κάποιες πινακίδες με τη σήμανση «Επιβραδύνετε», έτσι ο ίδιος άρχισε να μειώνει την ταχύτητά του. Μετά άκουσε μια «τεράστια κραυγή» πριν δεχτεί ένα ισχυρό χτύπημα στην πλάτη.

«Αυτό είναι το μόνο που θυμάμαι μέχρι εκείνο το σημείο» λέει ο ίδιος. Η Paltrow από την άλλη διαψεύδει τους ισχυρισμούς και υποστηρίζει ότι ήταν αυτός που τη χτύπησε και τον κατηγόρησε ότι εκμεταλλεύεται τη «διασημότητα και τον πλούτο» της ενώ λέει πως ο ίδιος είχε πει ότι είναι «εντάξει» όταν ένας εκπαιδευτής τον είχε ελέγξει. Όπως δηλώνει μάλιστα υπέστη «πλήγμα σε όλο της το σώμα» από το περιστατικό και αυτό την αποθάρρυνε από το σκι για το υπόλοιπο της ημέρας.

Σε ανταγωγή που κατατέθηκε στις 20 Φεβρουαρίου 2019, η Paltrow ζήτησε «συμβολική αποζημίωση» ύψους 1 δολαρίου, εκτός από τα δικαστικά έξοδα.Σύμφωνα με την ανταγωγή της Paltrow, οι ισχυρισμοί του Sanderson για τους τραυματισμούς του είναι «υπερβολικοί». «Δεν τον έριξε κάτω, ούτε του προκάλεσε διάσειση, εγκεφαλική βλάβη ή σπασμένα πλευρά» αναφέρεται στην ανταγωγή.

Η δίκη έχει οριστεί να ξεκινήσει αύριο το πρωί στο περιφερειακό δικαστήριο του Park City στη Utah.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.