CELEBRITIES

Η Drew Barrymore βίωσε τις πρώτες εξάψεις περιεμμηνόπαυσης μπροστά στην Jennifer Aniston και τον Adam Sandler (και το τηλεοπτικό κοινό)


Κλέλια Φατούρου

30 Μαρτίου 2023

Η Drew Barrymore βίωσε τις πρώτες εξάψεις περιεμμηνόπαυσης μπροστά στην Jennifer Aniston και τον Adam Sandler (και το τηλεοπτικό κοινό)
«Χαίρομαι πολύ που αυτή η στιγμή θα υπάρχει καταγεγραμμένη»

Δεν είναι τέλειο που πλέον είμαστε σε θέση να απομυθοποιούμε όλα όσα μέχρι πρόσφατα ήταν ταμπού; Το ότι μιλάμε ανοιχτά και δημόσια για το γυναικείο σώμα, την περίοδο, την εμμηνόπαυση, τις αμβλώσεις, το σεξ, την παρενόχληση, κι ας υπάρχουν ακόμα χώρες και νόμοι που τα ποινικοποιούν;

Η εξέλιξη πάντα αργεί, αλλά έρχεται. Και μπορεί να έχει το πρόσωπο της Drew Barrymore, η οποία, μέσα από την πρωινή εκπομπή της, μάς μεταφέρει όλα όσα βιώνει μέσα από την περιεμμηνόπαυση, το στάδιο αμέσως πριν την εμμηνόπαυση. Την προηγούμενη εβδομάδα μιλούσε για τα πρώτα συμπτώματα, όπως η αλλαγή της περιόδου της. «Δεν έχω καθόλου εξάψεις μέχρι τώρα», έλεγε και όλο αυτό ανατράπηκε τη μέρα που υποδέχτηκε στο στούντιο την Jennifer Aniston και τον Adam Sandler.

Σηκώθηκε η παρουσιάστρια να μετακινήσει τα έπιπλα για να κάθονται όλοι πιο κοντά και να αγγίζονται και εκεί μοιράστηκε με όλους ότι νιώθει τη θερμοκρασία της να ανεβαίνει.

«Καίγομαι, νομίζω έχω τις πρώτες εξάψεις της περιεμμηνόπαυσης. Θεέ μου, είναι η πρώτη φορά»

Η Aniston της ξεκούμπωσε λίγο το πουκάμισο για να αναπνεύσει και της είπε ότι είναι τιμή της που είναι παρούσα σε μία τέτοια σημαντική στιγμή.

«Μπορεί βέβαια και να είναι από τον ενθουσιασμό μου», είπε στους καλεσμένους της, που είναι φίλοι, έχουν δουλέψει μαζί και προφανώς ένιωσε την άνεση να μοιραστεί μαζί τους αυτή τη στιγμή. Και αυτή είναι η Drew που αγαπάμε.

Νωρίτερα στην κουβέντα τους, οι 3 ηθοποιοί μίλησαν για το πόσο θα ήθελαν να κάνουν μαζί ένα project μελλοντικά. Η Barrymore έριξε την ιδέα να κάνουν το remake του sitcom "Three's Company", από τα 70s. Οι δύο γυναίκες εξάλλου έχουν ήδη υποδυθεί τις συζύγους του Adam Sandler. Ώρα να δούμε και κάτι άλλο. «Ας παίξουμε σε μία ταινία για να δώσουμε τέλος στον ανταγωνισμό», είπε η Aniston και από εμάς είναι ένα μεγάλο ναι.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.