CELEBRITIES

H Zoë Kravitz έχει έναν απαράβατο κανόνα όταν την καλούν σε δείπνο


JTeam

1 Απριλίου 2023

H Zoë Kravitz έχει έναν απαράβατο κανόνα όταν την καλούν σε δείπνο
Splash News
H ίδια πέρα από το ότι προσπαθεί διαρκώς να συμφιλιώνεται με τον χρόνο και να μην αργεί, κάνει κάτι ακόμη κάθε φορά που πάει σε ένα τραπέζι

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να λατρέψεις τη Zoë Kravitz, κι αν παρακολουθείς όσα λέει κατά καιρούς, την εξιδανικεύεις λίγο παραπάνω. Σε πρόσφατη συνέντευξη Τύπου, η Kravitz παραδέχτηκε ότι δεν έχει καθόλου καλή σχέση με τον χρόνο. «Βάζω τους δείκτες του ρολογιού στο σπίτι μου 10' νωρίτερα, το οποίο κάπως βοηθάει. Μετά όμως λες, έχω 10', τέλεια. Και τότε σταμάταει να πιάνει».

H ίδια πέρα από το ότι προσπαθεί διαρκώς να συμφιλιώνεται με τον χρόνο και να μην αργεί, έχει έναν απαράβατο κανόνα όταν την καλούν σε δείπνο.

Όπως λέει, προσπαθεί να μην έχει ποτέ πάνω στο τραπέζι, το κινητό της. «Καλό είναι να το αφήνεις στην τσάντα σου. Τσέκαρέ το μόνο αν χρειαστεί. Πιστεύω ότι όλοι θεωρούμε φυσιολογικό να το σηκώνουμε κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης και αυτό καταστρέφει εντελώς την ατμόσφαιρα».

Tα τελευταία πέντε χρόνια, η ηθοποιός δουλεύει πάνω στο σκηντοθετικό της ντεμπούτο, Pussy Island, που άρχισε να γράφει το 2017. «Ο τίτλος προέκυψε από αυτόν τον κόσμο», είχε δηλώσει πέρσι στη WSJ, συμπληρώνοντας: «γεννήθηκε από τον πολύ θυμό και την απογοήτευση γύρω από την απουσία διαλόγου για την αντιμετώπιση των γυναικών, ειδικά σε βιομηχανίες με πολλά χρήματα, όπως το Hollywood».

Η ίδια αν μπορούσε να ταξιδέψει πίσω στον χρόνο, θα ήθελε να γίνει ξανά παιδί και να περάσει μία μέρα με τις δύο γιαγιάδες της, οι οποίες έχουν φύγει από τη ζωή.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.