UPDATE #NOW

Sharon Stone: «Ο Michael Douglas πληρώθηκε 13 εκατ. δολάρια περισσότερα από εμένα για το Βασικό Ένστικτο»


Κλέλια Φατούρου

31 Μαρτίου 2023

Sharon Stone: «Ο Michael Douglas πληρώθηκε 13 εκατ. δολάρια περισσότερα από εμένα για το Βασικό Ένστικτο»
Η ηθοποιός μίλησε για την αιώνια έμφυλη ανισότητα

Ακούς τις λέξεις «Βασικό Ένστικτο». Ποιο είναι το πρώτο πρόσωπο που σου έρχεται στο μυαλό; Όλοι θα πούμε Sharon Stone, κανείς Michael Douglas. Παρόλα αυτά, η πρωταγωνίστρια πληρώθηκε 1 εκατομμύριο δολάρια και ο Douglas 13 εκατομμύρια περισσότερα.

«Ναι, ήμουν καινούρια στον χώρο και αυτός ένας πολύ μεγάλος star». Παρόλα αυτά, αυτός ήταν ανέκαθεν ο κανόνας στο Χόλιγουντ (και όχι μόνο). «Θα έπρεπε να σκεφτούμε πολύ περισσότερα για το τι μπορούν να κάνουν οι γυναίκες», είπε η Sharon Stone στο ετήσιο Muse Awards Lunch για τις γυναίκες στην Τηλεόραση και τον Κινηματογράφο.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και σε άλλες στιγμές από την αρχή της καριέρας της, που της έκαναν εντύπωση και της έδειξαν την προκατάληψη που υπάρχει στη βιομηχανία κατά των γυναικών. «Πήγαινα σε γυρίσματα και υπήρχαν 300 άντρες. Μόνο άντρες. Και αυτοί που μου έκαναν τα μαλλιά και το μακιγιάζ και όταν έκανα ερωτικές σκηνές. Και κάποιες φορές ζητούσα από την υπεύθυνη γκαρνταρόμπας, που μπορεί να ήταν γυναίκα, να μείνει εκεί μέχρι να τελειώσω».

Jenny.Gr

Αναφέρθηκε πρόσφατα και σε συγκεκριμένες συνεργασίες που είχε, και για το πώς οι άντρες που ήταν μεγαλύτεροι stars, μιλούσαν όταν γινόταν το δικό της κοντινό πλάνο. Για εσένα το λέει Micael Douglas. Εδώ μπορεί να μην είπε ονόματα, αλλά το έκανε όταν αναφέρθηκε στις μοναδικές περιπτώσεις αντρών που δεν ήταν μισογύνηδες. «Ο Robert De Niro και ο Joe Pesci είναι σίγουρα οι εξαιρέσεις».

Η ηθοποιός όμως αναγνωρίζει ότι υπάρχει εξέλιξη και ότι υπάρχουν πολύ περισσότερες γυναίκες στον χώρο. «Είμαι πολύ ευγνώμων για αυτό».