CELEBRITIES

Shakira: Το αποχαιρετιστήριο γράμμα στην Βαρκελώνη - «Η φιλία είναι αναμφίβολα μεγαλύτερη από την αγάπη»


JTeam

4 Απριλίου 2023

Shakira: Το αποχαιρετιστήριο γράμμα στην Βαρκελώνη - «Η φιλία είναι αναμφίβολα μεγαλύτερη από την αγάπη»
@shakira
Η διάσημη τραγουδίστρια, είναι έτοιμη για ένα νέο κεφάλαιο της ζωής της

Εδώ και αρκετούς μήνες είχε γίνει γνωστό, πως εφόσον η Shakira διευθετούσε τις νομικές της υποχρεώσεις και το μοίρασμα της επιμέλειας των παιδιών και της περιουσίας με τον Pique, θα αποχωρούσε για να εγκατασταθεί μόνιμα στο Μαιάμι. Και έτσι έγινε.

Η Shakira αφήνει πίσω της την Ισπανία και όλα όσα την πλήγωσαν, και δηλώνει έτοιμη να αναζητήσει ξανά την ευτυχία, μετά τα γεγονότα του διαζυγίου με τον Pique. Συγκεκριμένα, αποχώρησε την περασμένη Κυριακή, όπου εντοπίστηκε στο αεροδρόμιο της Βαρκελώνης με τα παιδιά της, να αποχαιρετά συγκινημένη όσους βρέθηκαν δίπλα της.

Εχθές, η ίδια μοιράστηκε ανοιχτά τα συναισθήματα της, με μια αποχαιρετιστήρια ανάρτηση. Βάζοντας μια εικόνα από την Βαρκελώνη, έγραψε στα ισπανικά:

«Εγκαταστάθηκα στη Βαρκελώνη για να δώσω στα παιδιά μου σταθερότητα, την ίδια που ψάχνουμε τώρα σε μια άλλη γωνιά του κόσμου δίπλα στην οικογένεια, τους φίλους και τη θάλασσα. Σήμερα ξεκινάμε ένα νέο κεφάλαιο στην αναζήτηση της ευτυχίας τους. Ευχαριστώ όλους όσοι έκαναν σερφ σε τόσα πολλά κύματα μαζί μου εκεί στη Βαρκελώνη, την πόλη όπου έμαθα ότι η φιλία είναι αναμφίβολα μεγαλύτερη από την αγάπη».

«Όλοι όσοι με ενθάρρυναν εκεί, στέγνωσαν τα δάκρυά μου, με ενέπνευσαν και με έκαναν να ωριμάσω. Ευχαριστώ το κοινό μου στην Ισπανία που πάντα με κάλυπτε με την αγάπη και την πίστη του. Θα σας ξαναδώ και όπως είπε ο πατέρας μου τόσες φορές, θα τα ξαναπούμε στις στροφές», έγραψε.

H τραγουδίστρια είχε μετακομίσει στην Βαρκελώνη το 2015, προκειμένου να είναι δίπλα στον Pique, ο οποίος αγωνιζόταν στην ποδοσφαιρική ομάδα της πόλης.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.