CELEBRITIES

Η Melania έλειπε από την ιστορική ακρόαση του Trump, γιατί δεν θα μπορούσε να τη νοιάζει λιγότερο


JTeam

6 Απριλίου 2023

Η Melania έλειπε από την ιστορική ακρόαση του Trump, γιατί δεν θα μπορούσε να τη νοιάζει λιγότερο
Splash News
Θα έλεγε κανείς πως η απάντησή της σε οτιδήποτε αφορά πια τον σύζυγό της είναι ένα απλό "F@ck Off"

Λίγο πριν μαθευτεί την προηγούμενη εβδομάδα, ότι ο Donald Trump θα έρθει αντιμέτωπος με κατηγορίες και θα του ασκηθεί δίωξη (όπως κι έγινε), υπήρχε η έντονη φήμη ότι η Melania Trump είχε πολύ θυμό για τον σύζυγό της και την υπόθεση με τη Stormy Daniels οπότε σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να συμμεριστεί τη σύλληψή του και πιθανότατα τη μεταφορά του στη φυλακή.

Τώρα που ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ είναι κι επίσημα αντιμέτωπος με 34 κατηγορίες, το ερώτημα παραμένει ένα και αφορά το αν η πρώην Πρώτη Κυρία νιώθει ακόμη έτσι. Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Melania είναι άφαντη τις τελευταίες μέρες και κυρίως δεν ήταν στο πλευρό του συζύγου της όταν εκείνος εμφανίστηκε ενώπιον του δικαστή για την ιστορική του ακρόαση στο δικαστήριο.

Όταν ο Trump πέταξε για τη Νέα Υόρκη τη Δευτέρα εν όψει της εμφάνισής του στο δικαστήριο την Τρίτη σχετικά με τις κατηγορίες ότι δωροδόκησε τη Daniels, εκείνη και πάλι δεν ήταν μαζί του. Ο πρώην πρόεδρος είχε στο πλευρό του πλήθος βοηθών από την προεκλογική του εκστρατεία, μεταξύ των οποίων και τον γιο του, Eric. Η Melania και η Ivanka πουθενά.

Τα δημοσιεύματα που θέλουν το ζευγάρι να χωρίζει, όλο και φουντώνουν ενώ οι δυο τους αν και ζουν μαζί στο Mar-a-Lago κάνουν χωριστές ζωές και συναντιούνται μόνο για το περιστασιακό δείπνο στην έπαυλη στο Palm Beach. Mέλημά της Melania είναι η ανατροφή του 17χρονου γιου της, Barron και όταν έγινε γνωστή η είδηση της παραπομπής του Trump, εκείνη δειπνούσε μαζί του στο σπίτι τους.

Η πρώην Πρώτη Κυρία απέχει γενικά από τα social και χρησιμοποιεί κυρίως το Twitter ενώ τα tweets είναι πολύ αραιά. Κάποιοι υποθέτουν ότι η απουσία της από τη δημοσιότητα μετά την αποχώρησή της από τον Λευκό Οίκο μπορεί να είναι μια προσπάθεια να αποφύγει περαιτέρω έλεγχο.

Από τότε που ο Trump έφυγε πάντως από τον Λευκό Οίκο το 2021, η Melania αποφεύγει την προβολή και κάνει όλο και πιο ξεκάθαρο πως τον μισεί. Οπότε το ενδεχόμενο ο σύζυγός της να περάσει 136 χρόνια στη φυλακή, ίσως την κάνει να γλεντάει κάθε βράδυ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.