CELEBRITIES

Η τρυφερή ανάρτηση της Gwyneth Paltrow για τα 17α γενέθλια του γιου της


JTeam

10 Απριλίου 2023

Η τρυφερή ανάρτηση της Gwyneth Paltrow για τα 17α γενέθλια του γιου της
Instagram/ gwynethpaltrow
Η star σε μια σπάνια λήψη με τον γιο της

Η Gwyneth Paltrow με μια τρυφερή ανάρτηση στο Instagram, ευχήθηκε στον 17χρονο γιο της Moses, για τα γενέθλιά του.

Η Gwyneth στη σπάνια δημόσια στιγμή με τον γιο της, φορά ένα λευκό t-shirt χωρίς καθόλου μακιγιάζ, χαμογελά στην κάμερα και κρατάει αγκαλιά τον Moses, ο οποίος τραβάει την selfie.

Στη λεζάντα της ανάρτησης η Gwyneth Paltrow έγραψε:

«Χαρούμενα 17α γενέθλια στο αγόρι που γεμίζει την ψυχή μου κάθε φορά που τον κοιτάζω. @mosesmartin είσαι ο πιο ξεχωριστός, ευγενικός, αγαπητός άνθρωπος. Μας κάνεις όλους να γελάμε με τις τέλειες εντυπώσεις σου και μας εμπνέεις με τις αρμονίες σου. Σε λατρεύω βαθιά όσο δεν μπορείς να φανταστείς! Με αγάπη, μαμά»

Η star έχει αποκτήσει τον Moses με τον πρώην σύζυγο της, frontman των Coldplay, Chris Martin.

Η πρόσφατη δίκη της Paltrow κράτησε δύο εβδομάδες και περιελάμβαναν πολλές καταθέσεις, πέρα από εκείνες των δύο εμπλεκομένων. Μεταξύ αυτών, ήταν και του Craig Ramon, που εμφανίστηκε ως ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας του ατυχήματος. Μόλις ολοκληρώθηκε η διαδικασία και η αθώωσή της ανακοινώθηκε, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός σηκώθηκε για να φύγει. Αποχωρώντας από την αίθουσα, σταμάτησε στο σημείο που καθόταν ο Τerry Sanderson, έσκυψε πάνω του και του είπε χαρακτηριστικά:

«Εύχομαι να είσαι καλά», είπε η Paltrow. Σύμφωνα με το Associated Press η απάντηση του Τerry είχε ως εξής: «Ευχαριστώ αγαπητή».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.