CELEBRITIES

H Rita Wilson και ο Tom Hanks γιόρτασαν την Ανάσταση και μοιράστηκαν τις δικές τους ευχές στα ελληνικά


JTeam

17 Απριλίου 2023

H Rita Wilson και ο Tom Hanks γιόρτασαν την Ανάσταση και μοιράστηκαν τις δικές τους ευχές στα ελληνικά
@ritawilson
«Χριστός Ανέστη! Αληθώς Ανέστη», έγραψε χαρακτηριστικά η Wilson

Είναι γνωστή η αγάπη του διάσημου ζευγαριού για τη χώρα και αυτό το γνωρίζαμε. Ωστόσο, αυτό που δεν γνωρίζαμε, είναι πως τηρούν και τα έθιμα της χώρας.

Έτσι λοιπόν αυτή τη φορά, έκαναν μια ανάρτηση η οποία δεν ήταν αφιερωμένη στις όμορφες των ελληνικών νησιών, αλλά στην Ανάσταση και το ελληνικό Πάσχα.

Ο Τom Hanks και η Rita Wilson, απέκτησαν την τιμητική ελληνική υπηκοότητα το 2020, ενώ την 25η Μαρτίου βρέθηκαν στον Λευκό Οίκο, προκειμένου να γιορτάσουν την ημέρα της Ελληνικής Ανεξαρτησίας, με τη Rita Wilson να ερμηνεύει στα ελληνικά.

Αυτή τη φορά, οι δυο celebrities, μοιράστηκαν στιγμιότυπα από ορθόδοξη εκκλησία, στην οποία βρέθηκαν προκειμένου να γιορτάσουν την Ανάσταση.

«Χριστός Ανέστη! Αληθώς Ανέστη», έγραψε χαρακτηριστικά η Wilson. Όπως φαίνεται και από τις εικόνες, το διάσημο ζευγάρι πέρα από τη ανάσταση, βρέθηκε και στον επιτάφιο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.