CELEBRITIES

Η Ashley Graham είναι η πιο sexy γυναίκα στον κόσμο- «Είναι ένα έργο τέχνης που περπατάει και μιλάει»


JTeam

24 Απριλίου 2023

Η Ashley Graham είναι η πιο sexy γυναίκα στον κόσμο- «Είναι ένα έργο τέχνης που περπατάει και μιλάει»
Skirt: ALIETTE, Bra: stylist’s own, Earrings: JENNIFER FISHER (Gilles Bensimon)
«Είναι ένα έργο τέχνης που περπατάει και μιλάει και αν ο Botticelli ζούσε σήμερα, θα άφηνε την Αφροδίτη της Μήλου και θα τη ζωγράφιζε ως το αριστούργημά του», αναφέρει το περιοδικό Maxim

Ξεκίνησε ως μοντέλο και έγινε η body acceptance warrior που τόσο χρειαζόμασταν. Ενισχύοντας με κάθε της λήψη το body positivity, το self- love και τη συμπερίληψη, τώρα βρίσκεται επάξια τον τίτλο της πιο sexy γυναίκας στον πλανήτη. Ο λόγος για την Ashley Graham, η οποία πρωταγωνιστεί στη λίστα λίστα Maxim Hot 100 για το 2023.

«Η βασίλισσα των καμπυλών είναι τόσο μια γυναίκα υπέροχη όσο και μια γυναίκα που εμπνέει. Είτε ποζάρει για λαμπερές φωτογραφίσεις ως η πιο sexy γυναίκα του κόσμου, είτε περπατάει στο κόκκινο χαλί», αναφέρει το περιοδικό Maxim που ανανέωσε πρόσφατα τη λίστα Maxim Hot 100 για το 2023.

Η Graham λοιπόν φιγουράρει στο εξώφυλλο του νέου τεύχους και εμπνέει κάθε γυναίκα να αγαπήσει και να αναδείξει το σώμα της ανεξάρτητα από σχήματα και μεγέθη.

«Σε έναν κόσμο όπου το μέγεθος 0 κυριαρχεί, η Ashley μάς υπενθυμίζει ότι το μυστικό για να ξεπεράσεις όλες σου τις ανασφάλειες, δεν είναι απλώς να "αγκαλιάσεις" τις καμπύλες σου, αλλά να αποδεχτείς τον εαυτό σου όπως ακριβώς είναι», τονίζεται στο αφιέρωμα του περιοδικού

«Μπορούμε να εκλάβουμε το σωματότυπο, το μέγεθος, το φύλο, την εθνικότητα και την ηλικία ως μέρος της ταυτότητάς μας. Δεν χρειάζεται να είναι αρνητικό ή θετικό», δηλώνει η Ashley Graham, μιλώντας στο Maxim ενώ συμπληρώνει πως «θα έπρεπε να είναι πράγματα αποδεκτά που δεν χρειάζεται να συζητάμε συνέχεια. Τα σώματά μας αλλάζουν και συνεχώς εξελίσσονται. Έχω εργαλειοποιήσει το δικό μου σώμα για να μπορώ να μιλήσω γι’ αυτές τις αλλαγές».

«Με χαμόγελο που μπορεί να φωτίσει ένα ολόκληρο γήπεδο, δεν μπορείς να μη μαγευτείς από το κάθε εκατοστό της σιλουέτας της. Είναι ένα έργο τέχνης που περπατάει και μιλάει και αν ο Botticelli ζούσε σήμερα, θα άφηνε την Αφροδίτη της Μήλου και θα τη ζωγράφιζε ως το αριστούργημά του», αναφέρει το Maxim.

H Ashley Graham εδώ και χρόνια δείχνει τι σημαίνει self- love και υπενθυμίζει σε κάθε μητέρα ότι το σώμα της είναι όμορφο, σε όλες του τις μορφές. Πρώτα απ' όλα το υπενθυμίζει στον εαυτό της με κάθε ευκαιρία. Σπάει ταμπού και προκαταλήψεις, απομυθοποιεί τον θηλασμό και πιστεύει στο αληθινό γυναικείο σώμα ενώ τώρα μέσα από τον νέο της τίτλο, αποδεικνύει ότι μια γυναίκα είναι ο ορισμός του sexiness όταν πρώτα από όλα, η ίδια το πιστεύει για τον εαυτό της.

Μπορείς να δεις εδώ όλο το φωτογραφικό υλικό του αφιερώματος.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.