CELEBRITIES

Angelina Jolie: Η λαμπερή της εμφάνιση, συνοδεία του γιου της Maddox, στον Λευκό Οίκο


JTeam

27 Απριλίου 2023

Angelina Jolie: Η λαμπερή της εμφάνιση, συνοδεία του γιου της Maddox, στον Λευκό Οίκο
Instagram/ angelinajoliekl
Οι δυο τους ήταν προσκεκλημένοι στο επίσημο δείπνο που έκανε ο Joe Biden στο προεδρικό ζευγάρι της Νότιας Κορέας

Η Angelina Jolie και ο γιος της Maddox ήταν ανάμεσα στους επίτιμους προσκεκλημένους που παρευρέθηκαν στο επίσημο δείπνο του Λευκού Οίκου στην Washington.

Φέτος, ο Joe Biden και η πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Jill φιλοξένησαν τον πρόεδρο της Νότιας Κορέας Yoon Suk Yeol και τη σύζυγό του Kim Keon Hee για τον εορτασμό της 70ής επετείου της συμμαχίας των ΗΠΑ με την δημοκρατία της Νότιας Κορέας. H Angelina επέλεξε για την επίσημη περίσταση ένα vintage σακάκι Chanel και ένα φόρεμα που είχε φτιαχτεί για εκείνη πριν από πολλά χρόνια, καθώς και τα προσωπικά της κοσμήματα.

Η 47χρονη star και ο 21χρονος γιος της παρακολούθησαν τον Πρόεδρο Yoon να τραγουδάει την επιτυχία του Don McLean "American Pie" του 1971. Πηγή από το περιβάλλον της ηθοποιού δήλωσε στο περιοδικό People: «Οι σχέσεις Ασίας- Αμερικής είναι σημαντικές για την οικογένεια της Angelina. Η ίδια και τα παιδιά της έχουν στενούς δεσμούς με την περιοχή, συμπεριλαμβανομένης της Νότιας Κορέας, εδώ και πολλά χρόνια. Ο Maddox σπούδασε στο πανεπιστήμιο Yonsei στη Σεούλ. Η Angelina έχει επισκεφθεί πολλές φορές τη Νότια Κορέα για την ανθρωπιστική της δράση και την υπεράσπιση των προσφύγων τις τελευταίες δύο δεκαετίες, καθώς και ως καλλιτέχνης. Η Angelina και ο Maddox έχουν την τιμή να παρευρίσκονται σε αυτό το κρατικό δείπνο».

Ο Maddox, τον οποίο υιοθέτησε η ηθοποιός από την Καμπότζη το 2002, έχει σπουδάσει στη Νότια Κορέα αφού σπούδασε βιοχημεία στο Πανεπιστήμιο Yonsei στη Σεούλ. Η Angelina συνόδευσε τον γιο της στη Νότια Κορέα στο κολέγιο τον Αύγουστο του 2019 ενώ μαζι επισκέφθηκαν για πρώτη φορά το σχολείο, καθώς και άλλες πανεπιστημιουπόλεις στη Νότια Κορέα, στα τέλη του 2018.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.