CELEBRITIES

Η Victoria Beckham γιορτάζει τα γενέθλια του David με μια hot φωτογραφία του - Ευχαριστούμε Victoria


JTeam

3 Μαΐου 2023

Η Victoria Beckham γιορτάζει τα γενέθλια του David με μια hot φωτογραφία του - Ευχαριστούμε Victoria
@victoriabeckham
Οι ευχές και οι αποκαλυπτικές φωτογραφίες, για τα 48 χρόνια του David Beckham

Είναι ένα από τα ζευγάρια που δεν διστάζει να αποκαλύψει στιγμές από την προσωπική του ζωή. Έτσι και αυτή τη φορά, η Victoria Beckham γιόρτασε τα γενέθλια του David δημοσιεύοντας ένα στιγμιότυπο από την ξεχωριστή αυτή ημέρα.

Το διάσημο ζευγάρι, επέλεξε να γιορτάσει τα 48 χρόνια του David, με ένα όχι και τόσο χαλαρωτικό τρόπο -ή και χαλαρωτικό, όπως το δει κανείς. Τα cold plunges, δηλαδή οι βουτιές σε παγωμένα νερά, γίνονται όλο και πιο διάσημες για τα οφέλη τους στην ευεξία και έτσι και οι Beckhams τις προτιμούν συχνά. «Ας σε γιορτάσουμε όλοι μαζί @davidbeckham. Παρακαλώ (για αυτή την υπέροχη λήψη)», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η Victoria.


Στην εικόνα, πέρα από το εσώρουχό του, ο David Beckham φορούσε και ένα γκρι beanie, ενώ εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς πως κρυώνει. Πέρα από το αποκαλυπτικό στιγμιότυπο, η Beckham δημοσίευσε μερικές ακόμη εικόνες για την ημέρα γενεθλίων του David. Το διάσημο ζευγάρι είναι μαζί πάνω από 24 χρόνια, ενώ λόγω των γενεθλίων του David, δεν παρευρέθηκαν στο φετινό Met Gala 2023.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.