CELEBRITIES

Γιορτή της Μητέρας: H λίστα δώρων της Gwyneth Paltrow είναι εδώ και δεν είναι ό,τι φαντάζεσαι


JTeam

13 Μαΐου 2023

Γιορτή της Μητέρας: H λίστα δώρων της Gwyneth Paltrow είναι εδώ και δεν είναι ό,τι φαντάζεσαι
Instagram/ goop
Μια σίγουρα ολοκληρωμένη λίστα με δώρα για κάθε μητέρα

Η Gwyneth Paltrow και το Goop, ξέρουν καλά πως να τραβούν την προσοχή του κοινού και να προκαλούν αίσθηση. Είσαι έτοιμη να δεις τι περιλαμβάνει αυτή τη φορά, η λίστα της Gwyneth Paltrow για τη Γιορτή της Μητέρας;

Η 50χρονη star ετοίμασε μια λίστα με δώρα που θα μπορούσατε να κάνετε στις αγαπημένες σας μαμάδες. Μόνο που στις προτάσεις της συγκαταλέγονται σεξουαλικά παιχνίδια, δονητές και λιπαντικό.

Ο οδηγός αυτός, αποτελείται από 87 αντικείμενα που κυμαίνονται σε τιμές από μια μάσκα κολλαγόνου αξίας 18 δολαρίων μέχρι ένα κολιέ αξίας 9.000 δολαρίων ενώ περιλαμβάνει τέσσερις διαφορετικούς δονητές. Ανάμεσά τους κι ένας δονητής με ραβδί διπλής όψης, ο οποίος κοστίζει 98 δολάρια και περιγράφεται ως το «απόλυτο οικείο μασάζ».

Jenny.Gr
O δονητής των $98

Μεταξύ άλλων, προτείνει το Womanizer OG, ένα «παιχνίδι με παλμούς αέρα σχεδιασμένο για το σημείο G», αξίας 199 δολαρίων. Επίσης, αν ψάχνετε ένα πρωτότυπο δώρο για τη μητέρα σας, η Paltrow προτείνει να της πάρετε το Golden Hour Kit, το οποίο κοστίζει 145 δολάρια και περιλαμβάνει έναν δονητή και ένα λιπαντικό «σχεδιασμένα να λειτουργούν όμορφα μαζί».

Στη λίστα των δώρων περιλαμβάνονται επίσης, κεριά, μπουκάλια αρώματος, πολλά προϊόντα μακιγιάζ και ομορφιάς, καθώς και πολλά είδη για την κουζίνα, μια κουβέρτα υπέρυθρης σάουνας αξίας 699 δολαρίων, ένα τραπεζομάντιλο 675 δολαρίων από τη συνεργασία του Goop με την Emilia Wickstead, ένα κολιέ Jennifer Meyer αξίας 3.200 δολαρίων ή ένα κασμιρένιο πουκάμισο αξίας 2.250 δολαρίων, ένα δαχτυλίδι αξίας 1.140 δολαρίων από την Bea Bongiasca και ένα σετ ποτηριών αξίας 969 δολαρίων.

Όπως έγραψε στο Goop με αφορμή τη Γιορτή: «Κάθε μέρα είναι μια καλή μέρα για να γιορτάσουμε εκείνες που μας μεγάλωσαν, μας έθρεψαν, μας δίδαξαν και μας ανέχτηκαν. Αλλά στις 14 Μαΐου, γιατί να μην το πάμε λίγο πιο μακριά; Ακολουθούν 87 τρόποι για να πούμε ευχαριστώ, σ’ αγαπώ στις μητέρες μας, στις μητριές μας, τις αδερφές, τις φίλες, τις γιαγιάδες, τις θείες και τις δασκάλες της ζωής μας».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.