CELEBRITIES

Gwyneth Paltrow: Η epic αντίδραση της κόρης της, μετά τις δηλώσεις για το σεξ με τον Ben Affleck και τον Brad Pitt


JTeam

5 Μαΐου 2023

Gwyneth Paltrow: Η epic αντίδραση της κόρης της, μετά τις δηλώσεις για το σεξ με τον Ben Affleck και τον Brad Pitt
Instagram @gwynethpaltrow
Εσύ τι θα έκανες, αν άκουγες τη μαμά σου να λέει ποιος διάσημος πρώην της ήταν καλύτερος;

Η Gwyneth Paltrow μίλησε στο podcast Call Her Daddy κι έδωσε λεπτομέρειες για τη σεξουαλική της ζωή. Είπε πως ο Brad Pitt ήταν τέλειος επειδή είχαν χημεία κι ήταν σαν αδελφές ψυχές, είπε ότι ο Ben Affleck είχε εξαιρετική τεχνική (κι εμείς καταλάβαμε τι κάνει τόσο καλά, για να τον θέλει η JLo) κι η κόρη της είχε την αντίδραση που θα είχαμε κι εμείς, μάλλον.

Η Apple Martin έκλεισε τα αυτιά της, τρομοκρατημένη. Στο παρακάτω reel, ακούς να παίζει από πίσω ο viral ήχος του TikTok που λέει “Oh no, oh no”. Η μαμά της το περίμενε, βέβαια, γιατί κάποια στιγμή τόνισε πως «δεν πιστεύω πως η κόρη μου το ακούει αυτό».

Τα σχόλια από κάτω, βέβαια, έλεγαν μπράβο στην Gwyneth που σέρβιρε το καυτό τσάι και μίλησε τόσο ανοιχτά.


Η Gwyneth Paltrow μπορεί να είπε ότι όλοι φιλούσαν καλά, όλοι ήταν καλοί στο σεξ και δεν έχει κανένα παράπονο, όμως αποκάλυψε ότι ένας είναι ο μοναδικός που θα επέλεγε ξανά, αν έπρεπε: Ο πατέρας των παιδιών της, Chris Martin, με τον οποίο έκανε "conscious uncoupling". Και είναι απόλυτα λογικό.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.