CELEBRITIES

H Gwyneth Paltrow λέει πως ο Ben Affleck «είχε εξαιρετική τεχνική» στο σεξ


JTeam

3 Μαΐου 2023

H Gwyneth Paltrow λέει πως ο Ben Affleck «είχε εξαιρετική τεχνική» στο σεξ
Splash News
Μία πληροφορία που κανείς μας δεν ζήτησε, αλλά όλοι δεχτήκαμε με χαρά

H Gwyneth Paltrow μίλησε στο podcast της Alex Cooper, Call Her Daddy, και θυμήθηκε ta ‘90s, όταν ζούσε την καλύτερη ζωή της κι έβγαινε με μερικούς από τους διασημότερους ηθοποιούς του Hollywood – δηλαδή τον Ben Affleck και τον Brad Pitt.

Όπως αποκάλυψε, γνώρισε τον Brad στα γυρίσματα της ταινίας Seven. «Είπαμε “γεια” στο σετ και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Ήταν τρελό», δήλωσε. Όταν αρραβωνιάστηκαν, ωστόσο, εκείνη συνειδητοποίησε πως δεν ήταν έτοιμη να παντρευτεί γιατί ήθελε να γνωρίσει καλύτερα τον εαυτό της.

«Πιστεύω πως ήμουν παιδί», συνέχισε. «Όπως τα περισσότερα 22χρονα, 23χρονα και 24χρονα που θα συναντούσα τώρα. Δεν είχα εξερευνήσει το ποια ήμουν, ούτε τα όριά μου. Τίποτα τέτοιο».

«Ήμουν συντετριμμένη όταν χωρίσαμε, αλλά ήταν το σωστό εκείνη τη στιγμή. Ήταν πολύ δύσκολο, όμως».

Κι έπειτα ξεκίνησε ένα παιχνίδι με τίτλο “Brad or Ben?”, στο οποίο κλήθηκε να διαλέξει τον αγαπημένο της πρώην. «Και οι δύο φιλούσαν τέλεια», είπε. Διπλωματική, το δίχως άλλο. Τι συνέβαινε στο σεξ, όμως; Εκεί δεν ήταν τόσο διπλωματική.

«Είναι πολύ δύσκολο. Επειδή με τον Brad υπήρχε αυτή η χημεία, αυτό που είναι ο έρωτας της ζωής σου, εκείνη τη στιγμή», απάντησε. «Και μετά, ο Ben ήταν – πώς να το πω; - είχε εξαιρετική τεχνική. Δεν πιστεύω ότι θα το ακούσει η κόρη μου αυτό!»

Αν ήταν να ξαναπαντρευτεί, πάντως, δεν θα διάλεγε κανέναν τους. Θα επέστρεφε στον Chris Martin, επειδή είναι ο πατέρας των παιδιών της, «που είναι οι πραγματικές αγάπες της ζωής μου». Δίκαιο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.