CELEBRITIES

Maria Menounos: Πήρε ελληνικό διαβατήριο και φωτογραφίζεται στο Καλλιμάρμαρο


JTeam

19 Μαΐου 2023

Maria Menounos: Πήρε ελληνικό διαβατήριο και φωτογραφίζεται στο Καλλιμάρμαρο
Instagram/ mariamenounos
«Είμαι περήφανη που είμαι Ελληνίδα και στο διαβατήριο! Και δεν θα υπήρχε καλύτερο μέρος να το μοιραστώ αυτό από τη χώρα μου»

Η Maria Menounos πήρε ελληνικό διαβατήριο και το ανακοίνωσε μέσω Instagram, ποζάροντας από το Καλλιμάρμαρο.

«Είμαι περήφανη που είμαι Ελληνίδα και στο διαβατήριο! Και δεν θα υπήρχε καλύτερο μέρος να το μοιραστώ αυτό από τη χώρα μου», έγραψε στην ανάρτησή της.

Παράλλη, ευχαρίστησε τα ελληνικά προξενεία της Βοστόνης και του Los Angeles που βοήθησαν την οικογένειά της «να επιτύχουν αυτή την ιδιαίτερη τιμή».

Πριν από λίγο διάστημα, η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια για τη δύσκολη δοκιμασία που είχε αντιμετωπίσει με την υγεία της, ενώ περιμένει το πρώτο της παιδί το καλοκαίρι, μέσω ανάδοχης μητέρας. «Μετά από μια δεκαετία που έχουμε προσπαθήσει τα πάντα, είμαστε τόσο ευγνώμονες για την όμορφη οικογένεια που μας βοήθησε να συλλάβουμε το μωρό μας», δηλώνει η Maria Menounos στο περιοδικό People. «Ο Keven, ο μπαμπάς μου και εγώ είμαστε όλοι κατενθουσιασμένοι για αυτή την ψυχή που θα έρθει στη ζωή μας. Τι ευλογία», συμπλήρωσε η 44χρονη τηλεπαρουσιάστρια, η οποία ζει μόνιμα στις ΗΠΑ.

Τον περασμένο Φεβρουάριο, η Menounos μίλησε ανοιχτά για τις δυσκολίες στο ταξίδι γονιμότητας, τις οποίες έχουν συζητήσει δημοσίως πολλές φορές.

«Σίγουρα δεν πίστευα ότι θα έπαιρνε τόσο πολύ χρόνο. Πέρασαν χρόνια. Έχουμε χρησιμοποιήσει διαφορετικές μεθόδους, διαφορετικούς ανθρώπους», δήλωσε η τηλεπαρουσιάστρια, η οποία ξεκίνησε για πρώτη φορά θεραπείες εξωσωματικής γονιμοποίησης το 2012. «Ήταν απλώς μια πολύ απογοητευτική διαδικασία».

Η Maria Menounos και ο Keven Undergaro, άρχισαν για πρώτη φορά να σκέφτονται την απόκτηση παιδιού μέσω παρένθετης μητέρας το 2018 και ζήτησαν συμβουλές από την Κim Kardashian, η οποία καλωσόρισε την κόρη της, Chicago, τον Ιανουάριο του 2018 και τον γιο της Psalm, τον Μάιο του 2019 με τη βοήθεια παρένθετων μητέρων.

«Ήμουν ευγνώμων που την είχα να με βοηθήσει», δήλωσε η Maria, η οποία μοιράστηκε επίσης ότι εκείνη και ο Undergaro καταρρακώθηκαν όταν έμαθαν ότι η πρώτη παρένθετη μητέρα τους δεν ήταν πλέον κατάλληλη ιατρικά το 2021.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.