UPDATE

Maria Menounos: Περιμένει το πρώτο της παιδί μετά από 10 χρόνια προσπάθειας


JTeam

8 Φεβρουαρίου 2023

Maria Menounos: Περιμένει το πρώτο της παιδί μετά από 10 χρόνια προσπάθειας
@mariamenounos
H γνωστή παρουσιάστρια και ο σύντροφος της Keven Undergaro, θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς μέσω παρένθετης μητέρας

«Μετά από μια δεκαετία που έχουμε προσπαθήσει τα πάντα, είμαστε τόσο ευγνώμονες για την όμορφη οικογένεια που μας βοήθησε να συλλάβουμε το μωρό μας», δηλώνει η Maria Menounos στο περιοδικό People. «Ο Keven, ο μπαμπάς μου και εγώ είμαστε όλοι κατενθουσιασμένοι για αυτή την ψυχή που θα έρθει στη ζωή μας. Τι ευλογία», συμπλήρωσε η 44χρονη τηλεπαρουσιάστρια, η οποία ζει μόνιμα στις ΗΠΑ.

Jenny.Gr
@mariamenounos

Τον περασμένο Φεβρουάριο, η Menounos μίλησε ανοιχτά για τις δυσκολίες στο ταξίδι γονιμότητας, τις οποίες έχουν συζητήσει δημοσίως πολλές φορές.

«Σίγουρα δεν πίστευα ότι θα έπαιρνε τόσο πολύ χρόνο. Πέρασαν χρόνια. Έχουμε χρησιμοποιήσει διαφορετικές μεθόδους, διαφορετικούς ανθρώπους», δήλωσε η τηλεπαρουσιάστρια, η οποία ξεκίνησε για πρώτη φορά θεραπείες εξωσωματικής γονιμοποίησης το 2012. «Ήταν απλώς μια πολύ απογοητευτική διαδικασία».

Η Maria Menounos και ο Keven Undergaro, 55 ετών, άρχισαν για πρώτη φορά να σκέφτονται την απόκτηση παιδιού μέσω παρένθετης μητέρας το 2018 και ζήτησαν συμβουλές από την Κim Kardashian, η οποία καλωσόρισε την κόρη της, Chicago, τον Ιανουάριο του 2018 και τον γιο της Psalm, τον Μάιο του 2019 με τη βοήθεια παρένθετων μητέρων.

«Ήμουν ευγνώμων που την είχα να με βοηθήσει», δήλωσε η Maria, η οποία μοιράστηκε επίσης ότι εκείνη και ο Undergaro καταρρακώθηκαν όταν έμαθαν ότι η πρώτη παρένθετη μητέρα τους δεν ήταν πλέον κατάλληλη ιατρικά το 2021.

Jenny.Gr
Splash News

«Ήταν ένας πραγματικά δύσκολος χωρισμός, επειδή ήμασταν μαζί στο ταξίδι για σχεδόν δύο χρόνια. Ήταν τόσο υπέροχη και καταπληκτική και υπομονετική μαζί μας», πρόσθεσε.

Όπως εξήγησε τότε, προχώρησαν και βρήκαν άλλη παρένθετη μητέρα. «Αλλά είπα [στους γιατρούς μου]: "Αν δεν πετύχει και αυτή, τέλος. Είναι η τελευταία φορά. Αν δεν γίνει, σίγουρα δεν είναι γραφτό να γίνει". Δεν μπορώ να ξαναπεράσω αυτή τη διαδικασία», είχε σημειώσει η Ελληνοαμερικανίδα τηλεπαρουσιάστρια.

Jenny.Gr
Splash News