CELEBRITIES

Η Miley Cyrus καθηλώνει στη Vogue UK: «Τώρα συνειδητοποιώ πόσο σκληρά με έκριναν σαν παιδί»


JTeam

19 Μαΐου 2023

Η Miley Cyrus καθηλώνει στη Vogue UK: «Τώρα συνειδητοποιώ πόσο σκληρά με έκριναν σαν παιδί»
Instagram/ mileycyrus
Η Cyrus είναι «αλλεργική» στην ιδέα ότι η πρόσφατη μουσική της σχετίζεται με τη 10ετή σχέση της με τον Hemsworth

Πριν λίγες ημέρες πόζαρε topless στο Instagram και ανακοίνωσε το νέο της single. Η Miley Cyrus τώρα επιστρέφει δυναμικά, και ίσως πιο εκρηκτική από ποτέ, μέσα από τη βρετανική Vogue και την πρώτη της συνέντευξη μετά την κυκλοφορία του όγδοου άλμπουμ της, "Endless Summer Vacation".

Η 30χρονη Αμερικανίδα star ποζάρει στον φακό του Steven Meisel με αξεπέραστα looks, προσεκτικά επιλεγμένα από τον Edward Enninful. Φοράει Ferragamo, Prada, Saint Laurent και μαγεύει την κάμερα. Στο εξώφυλλο φοράει ένα laser-cut κορμάκι Alaïa, το οποίο σμιλεύει τη σιλουέτα της, αναδεικνύοντας τα τατουάζ της την ώρα που φαίνεται πως χορεύει. Ένα διχτυωτό πανωφόρι που φτάνει μέχρι το πάτωμα και οι γόβες που φορά, επίσης από την Alaïa, κάνουν την φωτογράφιση εκθαμβωτική.

Όπως λέει, μέσα στο πράσινο σύνολο Prada νιώθει έξω από το comfort zone της και παραδέχεται πως «δεν θέλει να φοράει ρούχα που μπορούν να τα φορέσουν όλοι».

Από τη μουσική της, ίσως έχουμε λατρέψει λίγο περισσότερο το τραγούδι "Flowers", και μάλλον όχι μόνο εμείς, αφού το κομμάτι ξεπέρασε το ένα δισεκατομμύριο streams στο Spotify τον Μάιο μετά την κυκλοφορία του τον Ιανουάριο. Οι fans της μόλις άκουσαν τους στίχους και είδαν το video clip, κατέληξαν πως αναφέρεται στον χωρισμό της από τον πρώην σύζυγό της, Liam Hemsworth.

Τελικά, η απάντησή στους ισχυρισμούς είναι εντελώς διαφορετική.

Η Cyrus περιγράφεται ως «αλλεργική» στην ιδέα ότι η πρόσφατη μουσική της σχετίζεται με τη 10ετή σχέση της με τον Hemsworth

«Δεν θα έσβηνα την ιστορία μου ούτε θα ήθελα να σβηστεί», είπε στο περιοδικό αναφορικά με τη σχέση της με τον Hemsworth, εξηγώντας ότι αισθάνεται πως «το να έχεις μια ενδιαφέρουσα ζωή κάνει ενδιαφέρουσα την αφήγηση ιστοριών». Αποκάλυψε μάλιστα ότι στην αρχή το "Flowers" δεν ήταν ο «ύμνος αυτοβοήθειας και ενδυνάμωσης» που είναι τώρα. Το έγραψε για εντελώς διαφορετικό λόγο. Οι αρχικοί στίχοι ήταν οι εξής: «Μπορώ να μου αγοράζω λουλούδια, να γράφω το όνομά μου στην άμμο, να μιλώ στον εαυτό μου για ώρες, να λέω πράγματα που δεν καταλαβαίνεις, να με πηγαίνω για χορό, να μου κρατώ το χέρι, ναι, μπορώ να με αγαπώ καλύτερα από εσένα».

Όπως εξομολογήθηκε, γνώριζε ότι το τραγούδι θα κάνει τεράστια επιτυχία και ότι κατά την κυκλοφορία του, ο συνάδελφός της, Lil Nas X, τη ρώτησε αν αυτή η επιτυχία την άγχωσε. Και εκείνη με αφοπλιστική ειλικρίνεια του απάντησε: «Όχι», προσθέτοντας ότι «όλα είναι εφήμερα» και ότι είναι μια χαρά με αυτό. Σήμερα πλέον, μοιάζει αρκετά ικανοποιημένη για όσα έχει καταφέρει στα 30 της χρόνια, λέγοντας: «Δεν έχει να κάνει με το να είσαι εγωκεντρική. Απλά, έχω εξελιχθεί».

Όπως παραδέχεται, δεν της αρέσει να τραβάει τα βλέμματα. «Δεν μου αρέσει να επιζητώ την προσοχή, είμαι εδώ σαν μια 30χρονη γυναίκα που μεγαλώνει», λέει ενώ προσθέτει για τότε που ξεκίνησε ως Hannah Montana: «Για χρόνια, κουβαλούσα κάποιο είδος ενοχής και ντροπής για όλη την αντιπαράθεση που προκάλεσα. Τώρα που μεγάλωσα, συνειδητοποιώ πόσο σκληρά με έκριναν σαν παιδί και ως ενήλικας, συνειδητοποιώ ότι ποτέ δεν θα έκανα κάτι τέτοιο σε ένα παιδί».

Ακόμη νιώθει αμήχανα και παράξενα με όσα δημοσιεύονται για τον εαυτό της. Όπως περιγράφει: «Διάβαζα αυτό που είχε γραφτεί για τις γυναίκες στη βιομηχανία που δεν θέλουν να κάνουν παιδιά και το όνομά μου ήταν μέσα στη λίστα». Ωστόσο, προσπαθεί να κάνει επιλογές στη ζωή της που να της δίνουν χαρά. Παράλληλα, λατρεύει τους 207 εκατομμύρια followers της αλλά όπως λέει «θέλει να ζει τη ζωή που θέλει εκείνη» κι όχι εκείνη που προτιμά το κοινό.

«Το να τραγουδάω για χιλιάδες κόσμο, δεν είναι αυτό που προτιμώ πια να κάνω. Δεν υπάρχει σύνδεση. Δεν υπάρχει ασφάλεια. Είναι αρκετά δύσκολο να ευχαριστώ ταυτόχρονα 100.000 ανθρώπους. Επίσης, δεν είναι λογικό. Σε απομονώνει επειδή αν είσαι μπροστά σε τόσο κόσμο, είσαι μόνος».

Η Cyrus δίνει τα πάντα στις συναυλίες της. Τώρα δεν είναι σίγουρη ότι μπορεί να συνεχίζει να το κάνει και είναι απολύτως Ok. Η καλύτερη της μέθοδος πια είναι ό,τι κάνει, να είναι αληθινό και να εξελίσσεται. Και αυτό την κάνει πιο υπέροχη από ποτέ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.