CELEBRITIES

Όχι, η Lizzo δεν γυμνάζεται για να χάσει κιλά, αλλά για κάτι πιο σπουδαίο


JTeam

19 Μαΐου 2023

Όχι, η Lizzo δεν γυμνάζεται για να χάσει κιλά, αλλά για κάτι πιο σπουδαίο
Με ένα τρίλεπτο βίντεο, έβαλε μερικά πράγματα στη θέση τους

Η Lizzo έχει βραβευθεί με Grammy, είναι εξαιρετική στη δουλειά της, έχει αποδείξει τι αξίζει. Επίσης, γυμνάζεται και έχει ξεκινήσει να τρώει υγιεινά. Και τέλος, βαρέθηκε να ασχολούνται όλοι με το σώμα της.

Μία TikToker είπε πως το αδυνάτισμα είναι φυσικό επακόλουθο της σωματικής άσκησης, αλλά η ίδια δεν γυμνάζεται «για να γλιτώσει από το πάχος». Κι η Lizzo, σε δικό της βίντεο, μίλησε για τρία λεπτά σχετικά με το body positivity.

«Πιστεύω πως πολύς κόσμος αντιμετωπίζει έτσι τα χοντρά άτομα και πιστεύει πως ό,τι κάνουν, το κάνουν προσπαθώντας να αδυνατίσουν. Δεν προσπαθώ να αδυνατίσω. Δεν θέλω να αδυνατίσω ποτέ. Ο στόχος είναι πάντα εδώ», είπε δείχνοντας το κεφάλι της.

«Όταν ξεκίνησα να γυμνάζομαι για την ψυχική μου υγεία, για να έχω ισορροπημένη ψυχική υγεία για τις ενδορφίνες, ώστε να μην με κοιτάζω στον καθρέφτη και να νιώθω ντροπή και αηδία, η άσκηση με βοήθησε να αλλάξω τρόπο σκέψης – όχι σώμα».

Πρόσθεσε ότι άρχισε να παίρνει στα σοβαρά το «σωματικό κομμάτι» της δουλειάς της – το να τραγουδά και να χορεύει για 90 λεπτά, δηλαδή.

«Το σώμα μου θα αλλάξει, όλα τα σώματα αλλάζουν», είπε. «Αυτή είναι η ζωή, αυτό είναι η ανθρώπινη ύπαρξη».

@lizzo #stitch with @𝐭𝐢𝐟𝐟𝐚𝐧𝐲🫧 ♬ original sound - lizzo

«Αλλά το να αγκαλιάζεις το γεγονός ότι το σώμα αλλάζει, είναι κομμάτι του. Και να είσαι σίγουρος ότι αυτό περνά από το χέρι μας», πρόσθεσε, δείχνοντας ξανά το κεφάλι της. «Ό,τι τρώω, ό,τι κάνω, κάθε φορά που κινώ το σώμα μου, όλα είναι για αυτό. Αν αυτό δεν είναι χαρούμενο, τίποτα άλλο δεν είναι χαρούμενο».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.